Srpski teniski reprezentativac nastavlja partnerstvo sa Erste Bankom

Beograd, 28. Decembar 2012. PR Objave: Najava -

Srpski teniski reprezentativac nastavlja partnerstvo sa Erste Bankom

Viktor Troicki i Erste Banka potpisali ugovor o saradnji i u 2013. godini

Erste Bank a.d. Novi Sad i Viktor Troicki, poznati srpski teniser, član Dejvis kup reprezentacije, potpisali su ugovor o saradnji i u 2013. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo. Saradnja podrazumeva finansijsku podršku Banke Viktorovim aktivnostima, dok će on i u narednoj sezoni tokom mečeva nositi logo banke na  svom  levom rukavu, i u skladu sa svojim rasporedom i obavezama nastaviti da učestvuje u različitim promotivnim aktivnostima Banke.

Erste Banka je saradnju sa Viktorom započela još 2008. godine, kada je Viktor bio 114. igrač na svetu, sa ciljem  pružanja podrške  kontinuiranom  razvoju  njegove  sportske karijere, kao i promovisanja poslovnih aktivnosti Banke.

Erste Banka je saradnju sa Viktorom započela još 2008. godine, kada je Viktor bio 114. igrač na svetu, sa ciljem pružanja podrške  kontinuiranom razvoju njegove sportske karijere, kao  i promovisanja poslovnih aktivnosti Banke.

Viktor je ovu sezonu završio kao 38. igrač na svetu, i iako nezadovoljan svojom igrom u protekloj godini čvrsto veruje da njegovo vreme tek dolazi i da će sa napornim radom i uz mnogo truda doći i očekivani rezultati. Viktor ne krije zadovoljstvo što je već niz godina ambasador brenda kao što je Erste Banka.

"Veoma me raduje nastavak saradnje sa Erste Bankom, posebno što tokom naredne godine od sebe očekujem mnogo – pre svega povratak u prvih dvadeset pa mi je od izuzetne važnosti nesebična podrška mog tima, porodice i naravno svih zaposlenih iz Erste Banke", istakao je Troicki i dodao: "Iako mnogo putujem i malo vremena provodim u Beogradu nije mi teško da odvojim vreme za snimanje ili fotografisanje i pokažem napredak i na tom "terenu"".

"I mi verujemo da Viktorovo vreme tek dolazi i da će on tek pokazati koliko je dobar igrač. Nama u Erste Banci je možda još važnije koliko on duboko veruje, i mladima širom Srbije ličnim primerom pokazuje, da se jedino napornim radom i istrajnošću postižu vanserijski rezultati. Zato se i radujemo što smo u prilici da mu na neki način pružimo "vetar u leđa"  i u narednoj godini", izjavila je Manuela Stamatović, direktorka Sektora marketinga Erste Banke.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

Ključne reči

erste banka, viktor troicki

POVEZANI SADRŽAJI

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća... Više...

Erste Banka i BCIF sedmu godinu zaredom raspisuju konkurs za program donacija "Centrifuga"

Do sada podržano 42 projekta iz 25 gradova Srbije. Prvi put raspisan konkurs za Centrifugu+. Dosadašnje... Više...

Početak javnog glasanja Kluba SUPERSTE

Startovalo glasanje putem SMS poruka i preko web portala www.superste.net za nagrade javnosti konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed