Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Beograd, 20. Septembar 2013. PR Objave: Najava -

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveÄa

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća učesnicima Festivala. Beogradski Festival cveća biće održan i ove godine od 20. do 22. septembra u parku Manjež u Beogradu uz podršku Erste Banke. Jedna od centralnih tema ovogodišnjeg Festivala biće kako da javni gradski prostori postanu mesta na kojima će deca moći da razvijaju svoj kreativni potencijal.

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća učesnicima Festivala.

Beogradski Festival cveća biće održan i ove godine od 20. do 22. septembra u parku Manjež u Beogradu uz podršku Erste Banke. Jedna od centralnih tema ovogodišnjeg Festivala biće kako da javni gradski prostori postanu mesta na kojima će deca moći da razvijaju svoj kreativni potencijal. U subotu, 21. septembra od 11 do 14 časova, u okviru Festivala biće održana mini VRTna radionica, u kojoj će učestvovati i zaposleni Erste Banke.
Festival će ponuditi raznovrstan program - postavke izložbi, muzičke nastupe, dečje radionice, stručna predavanja, prostore za opuštanje i mnoga iznenađenja. Park Manjež će ponovo biti pretvoren u festivalske zone - Vrt VRTova, VRTić, IzVRTanje, OsVRT, VRToglavica, VRTeška, VRTlog, među kojima je po prvi put reciklažna stanica - DepoVRT.
Na mini VRTnoj radionici volonteri Erste Banke će zajedno sa učenicima trećih razreda pet beogradskih škola saditi biljke u leje, koje će nakon festivala učenici nositi u svoje školske učionice gde će ih negovati, gajiti i pratiti njihov rast. Pored toga, volonteri Erste Banke će za vreme trajanja mini VTRne radionice podeliti hiljadu sadnica biljke čuvarkuće. Za nedelju, 22. septembar predviđeno je takmičenje Erste volontera koji će se nadmetati u šumarskom višeboju, a pobednička ekipa osvojiće sadni materijal koji će biti poklonjen jednoj osnovnoj školi u Beogradu.

Erste volonteri uređuju vrtiće u Novom Sadu i Vrbasu

Osim finansijske podrške koju je Erste Banka pružila tom Festivalu, zaposleni iz Erste Banke će u okviru „Erste volonterskih dana“ nastaviti da promovišu ideju volonterizma sprovođenjem akcija u vrtićima u Vrbasu i Novom Sadu. U Vrbasu će biti organizovana akcija uređenja vrtića „Livadica“ koji će u ovoj akciji biti okrečen i ulepšan muralom. Novosadski vrtić „Leptirić“ će takođe biti uređen zahvaljujući zaposlenima Erste Banke, koji su samoinicijativno pokrenuli ovu akciju. Na taj način Erste Banka i njeni zaposleni daju svoj doprinos razvoju lokalnih sredina u kojima ona posluje.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BeGeVege festival

BeGeVege je prvi, i trenutno jedini, veganski festival zdravlja, veganske ishrane i miroljubivog... Više...

Heineken organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival - Heineken Dance park

HEINEKEN Srbija i Dance Park obezbedili su besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada do Dance Park... Više...

Otvoren Međunarodni festival kulture "Rusko Cveće"

Jubilarni X Međunarodni festival kulture "Rusko Cveće" u organizaciji Ministarstva kulture Ruske... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed