Studentski konkurs za idejno rešenje "Erste studentskog kutka"

Beograd, 18. Oktobar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Studentski konkurs za idejno rešenje "Erste studentskog kutka"

U duhu svoje strateške odluke da promoviše kreativnost među mladima, Erste Banka je pozvala sve studente i apsolvente fakulteta i viših škola arhitekture, unutrašnje arhitekture i dizajna da prijave svoju ideju za kreiranje enterijera "Erste studentskog kutka".

U duhu svoje strateške odluke da promoviše kreativnost među mladima, Erste Banka je pozvala sve studente i apsolvente fakulteta i viših škola arhitekture, unutrašnje arhitekture i dizajna da prijave svoju ideju za kreiranje enterijera "Erste studentskog kutka". Prostor pripada novootvorenoj filijali Erste Banke u ulici Narodnog fronta 23 u Novom Sadu i biće namenjen studentima.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na konkurs do 1. novembra. Konkursna rešenja se predaju do 30. novembra. S obzirom na planiranu namenu "Erste studentskog kutka", Erste Banke će dodatno podržati mlade time što će ih uključiti i u samo projektovanje i adaptaciju ovog prostora. Zadatak konkursa je izrada idejnog rešenja enterijera u ukupnoj površini od 25m2.

Jedino ograničenje u pogledu materijalizacije je da se moraju koristiti isključivo prirodni i reciklirani materijali. Učesnici konkursa kroz projekat treba da istraže različite prostorne i dizajnerske mogućnosti u skladu sa funkcionalnom organizacijom celog prostora. Takođe, neophodno je da osmisle modularni sistem elemenata pomoću kojih bi se mogli opremati i drugi prostori Erste Banke sa istom namenom. U okviru zadatog prostora potrebno je obezbediti mesto za rad jednog kreditnog savetnika koji će u prijatnom i neformalnom ambijentu predstavljati proizvode Banke, zatim omogućiti organizovanje prezentacija, predavanja, izložbi, radionica i konferencija za medije i ugodno korišćenje besplatnog WiFi interneta.

Glavna nagrada je 50 hiljada dinara i izrada idejnog rešenja studentskog kutka u filijali. Deset najboljih radova po mišljenju žirija biće izloženi filijali u okviru izložbe "Studentski kutak".

Više informacija o načinu i uslovima prijave zainteresovani mogu pronaći na sajtu: www.superste.netPODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća... Više...

Erste Banka i BCIF sedmu godinu zaredom raspisuju konkurs za program donacija "Centrifuga"

Do sada podržano 42 projekta iz 25 gradova Srbije. Prvi put raspisan konkurs za Centrifugu+. Dosadašnje... Više...

Početak javnog glasanja Kluba SUPERSTE

Startovalo glasanje putem SMS poruka i preko web portala www.superste.net za nagrade javnosti konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed