Srpski teniski reprezentativac nastavlja partnerstvo sa Erste Bankom

Beograd, 12. Januar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Srpski teniski reprezentativac nastavlja partnerstvo sa Erste Bankom

Erste Bank a.d. Novi Sad i poznati srpski teniser, član Dejvis kup reprezentacije, Viktor Troicki potpisali su ugovor o saradnji i u 2012. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo.

Erste Bank a.d. Novi Sad i poznati srpski teniser, član Dejvis kup reprezentacije, Viktor Troicki potpisali su ugovor o saradnji i u 2012. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo. Saradnja podrazumeva finansijsku podršku Banke Viktorovim aktivnostima, dok će on tokom mečeva u narednoj sezoni nositi logo banke na svom levom rukavu, i u skladu sa svojim rasporedom i obavezama nastaviti da učestvuje u promotivnim aktivnostima Banke. Erste Banka je saradnju sa Viktorom započela još 2008. godine, sa ciljem pružanja podrške razvoju njegove sportske karijere, kao i promovisanja poslovnih aktivnosti Banke.

Viktor ovu sezonu završava na 22. mestu ATP liste, što je skok od šest mesta u odnosu na kraj prethodne godine, a napredak od skoro 100 pozicija u odnosu na period početka saradnje sa Bankom, pre tri godine, kada je bio 114. igrač na svetu.

Viktor ne krije zadovoljstvo što je na neki način postao ambasador brenda kao što je Erste Banka, koja mu je tokom poslednjih nekoliko godina pružila jedinstvenu podršku. 
"Veoma me raduje nastavak saradnje sa Erste Bankom, posebno što tokom naredne godine od sebe očekujem mnogo – pre svega povratak u prvih dvadeset, pa onda redom – do mesta među prvih deset igrača sveta. Čvrsto verujem da uz podršku i navijanje zaposlenih u Erste Banci mogu doći do odličja i na Olimpijskim igrama u Londonu, čime bih ostvario svoj dečački san", istakao je Troicki.

On se takođe nada da će mu gust raspored ove godine dozvoliti da snimi makar jedan reklamni spot za Erste Banku i pokaže napredak i na tom "terenu". Najbolju poziciju na svetskoj rang listi Troicki je imao upravo u ovoj godini, i to 6. juna, kada je bio 12. igrač planete.

"Verujemo da je Viktorov stalni napredak dobar pokazatelj da pravovremena podrška partnera može biti "vetar u leđa" čak i najtalentovanijim sportistima, što Viktor svakako jeste. Nastavljamo sa podrškom i u neizvesnom ekonomskom okruženju, a radujemo se što će Erste Banka biti i na Olimpijskim igrama, na levom rukavu Viktora Troickog", izjavila je Manuela Stamatović, direktorka Sektora marketinga Erste Banke.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća... Više...

Erste Banka i BCIF sedmu godinu zaredom raspisuju konkurs za program donacija "Centrifuga"

Do sada podržano 42 projekta iz 25 gradova Srbije. Prvi put raspisan konkurs za Centrifugu+. Dosadašnje... Više...

Početak javnog glasanja Kluba SUPERSTE

Startovalo glasanje putem SMS poruka i preko web portala www.superste.net za nagrade javnosti konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed