Najava privremenih mera u Boru

Bor, 04. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Najava privremenih mera u Boru

Opštinski odbor Liberalno demokratske partije u Boru ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare izlazak Pokreta Živim za Krajinu iz vladajuće koalicije kao poslednji udarac aktuelnoj opštinskoj vlasti i najavu uvođenja privremenih mera.

Opštinski odbor Liberalno demokratske partije u Boru ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare izlazak Pokreta Živim za Krajinu iz vladajuće koalicije kao poslednji udarac aktuelnoj opštinskoj vlasti i najavu uvođenja privremenih mera.
"To bi mogao da spreči jedino ponižavajući pristanak Vlaške demokratske stranke Srbije (VDSS) na ponovni ulazak u koaliciju sa Demokratskom strankom i ljudima koji su ih izdali kad je bilo najteže, u šta ne želimo da verujemo" rekao je Saša Đorđević, menadžer Opštinskog odbora Liberalno demokratske partije u Boru.
Da je bilo sluha za upozorenja koja su iz LDP-a dolazila tokom prethodnih godinu dana, kao i za eksplicitni zahtev 5000 građana Bora iskazan kroz potpise za raspisivanje novih izbora, danas bismo već imali novu vlast i novu šansu da se konačno prekine sa strančarenjem i politikanstvom koje su grad davno doveli preko ivice kolapsa.

Saopštenje Pokreta Živim za Krajinu o izlasku iż vladajuće koalicije, iako krajnje licemerno, jer su predstavnici te političke opcije direktni izvršioci pljačke budžeta o kojoj se u njemu govori je, sa druge strane, u dobroj meri i istinito. Liberalno demokratska partija smatra da je upravo Demokratska stranka najodgovornija za ovakvo stanje u Boru, jer njeni odbornici čine većinu vladajuće koalicije.. Saša Mirković je samo nuspojava i logična posledica naopakog vođenja politike u gradu i podele uticaja u javnom sektoru prema stranačkim kriterijumima.
Da se nije pojavio Saša Mirković, pojavio bi se neko drugi.

Peticija građana Bora koju je Liberalno demokratska partija samo tehnički organizovala kao i nedavni protesti zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama govore da je krajnje vreme za kompletne promene u opštinskoj vlasti, odnosno nove izbore koji bi prekinuli politički cirkus započet u vreme vladavine radikala i potom nastavljen i doveden do besmisla u organizaciji nekolicine predstavnika DS-a i jednog estradnog menadžera.PODACI O FIRMI

Naziv: Opštinski odbor LDP - Bor
Adresa: Albanske spomenice 5/12
Grad: Bor 19210
e-mail: raindog.bor@gmail.com
Web: ldp.opstinabor.com
Tel: 060 423 5360

Više...

Ključne reči

bor, ldp, opština bor

POVEZANI SADRŽAJI

Akcija "Cif čisti Srbiju" stigla i na istok Srbije - Očišćen spomenik palim ratnicima u Boru

Stručni tim za čišćenje spomenika očistio je spomenik ratnicima Bora palim u ratovima od 1912.... Više...

Nema priključenja na "Južni tok"

Iako će trasa gasovoda "Južni tok iz Bugarske ući u Srbiju kod Zaječara, i proći na samo 12... Više...

Kerber u Boru

U četvrtak, 18. februara u 21.00 časova Cafe Club CULT u saradnji sa Centrom za kulturu u Boru... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed