Sberbank Srbija - sada i potvrđeni "prijatelj klijenata"

Beograd, 24. Januar 2017. PR Objave: Saopštenje -

Sberbank Srbija - sada i potvrÄeni "prijatelj klijenata"

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je danas prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu "Customers' Friend", potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je danas prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu "Customers' Friend" potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima.

Sberbank Srbija prihvatila je i potpisala danas deklaraciju "ICERTIAS Customers' Friend" međunarodne organizacije ICERTIAS - International Certification Association, i pristupila ovom sertifikacijskom programu. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju ''Jer cenimo naše klijente'', a samo kompanije koje imaju provereno uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend.

Predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija Marijana Vasilescu izjavila je da zadovoljstvo klijenata i izlaženje u susret njihovim očekivanjima i zahtevima predstavlja prioritet banke.

"Uspeh Sberbank na zahtevnom tržištu Srbije izgradili smo zajedno sa našim klijentima. Potvrda izuzetnog odnosa koji negujemo sa našim klijentima od strane ugledne i nezavisne organizacije, kao što je ICERTIAS, za nas predstavlja izuzetnu čast. Ovaj sertifikat nam daje dodatni podsticaj da budemo još bolji i da nastavimo da razvijamo svaki segment tog odnosa", istakla je Vasilescu.

ICERTIAS - Customers' Friend sertifikacijski program ima za cilj da stimuliše proizvođače i davaoce usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veći nivo kvaliteta kada je reč o celokupnoj korisničkoj postprodajnoj podršci te visoko kvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima. ICERTIAS - Customers' Friend podstiče ljubaznost, stručnost, etičnost i profesionalnost u komunikaciji kompanija sa klijentima i kupcima.

Cilj Customers' Friend programa je povećavanje transparentnosti komunikacije između proizvođača i pružaoca usluga i krajnjih korisnika, kao i podsticaj svih učesnika na tržištu na što odgovornije ponašanje prema svojim zaposlenima i prirodnoj sredini.

Dodatne informacije o ICERTIAS Customers' Friend programu i Sberbank Srbija možete da pronađete na sajtovima: www.customersfriend.org i www.sberbank.rs.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na 9 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Ukrajini i Nemačkoj. Sberbank Europe poseduje mrežu od 232 ekspoziture i zapošljava više od 4.300 ljudi (zaključno sa 31.07.2016. godine).

Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 30.06.2016. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

banka, program, kvalitet, klijenti, sberbank

POVEZANI SADRŽAJI

Oprema za policiju na jednom mestu i na vašoj adresi za 1 dan

Iskoristite priliku da nabavite povoljne i kvalitetne delove policijske opreme preko onlajn prodavnice... Više...

Program fizičkih priprema za vojsku, policiju i specijalne antiterorističke jedinice

Novo u ponudi. Pobedite sebe i naučite kako da poboljšate vašu fizičku spremnost za testove prilikom... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed