Oprema za policiju na jednom mestu i na vašoj adresi za 1 dan

Beograd, 01. Februar 2023. PR Objave: Saopštenje -

Oprema za policiju na jednom mestu i na vašoj adresi za 1 dan

Iskoristite priliku da nabavite povoljne i kvalitetne delove policijske opreme preko onlajn prodavnice MilitaryShop.rs. Svaki terenski rad podrazumeva habanje i oštećenje radne opreme u toku izvršenja brojnih zadataka. Pripadnici MUP-a nisu izuzeti iz ovog problema pa često imaju oštećene opasače i futrole za oružje.

Iskoristite priliku da nabavite povoljne i kvalitetne delove policijske opreme preko onlajn prodavnice MilitaryShop.rs.

Svaki terenski rad podrazumeva habanje i oštećenje radne opreme u toku izvršenja brojnih zadataka. Pripadnici MUP-a nisu izuzeti iz ovog problema pa često imaju oštećene opasače i futrole za oružje. Problem nastaje zbog ne tako čestih tendera.

Ministarstvo unutrašnjih poslova svakako vodi računa da periodično dopuni opremu svojim zaposlenima ali još uvek to nije urađeno na sistemski način pa novu opremu obično dobijaju samo novi zaposleni. Čuvanje uniforme i svih delova opreme jednog službenog lica je svakodnevni zadataka svih zaposlenih u MUP-u.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Opremu koju koristi policija, važna je i nije moguće adekvatno obavljanje zadataka ako nemate sve neophodne elemente uniforme. Iz razloga što su nabavke retke veliki broj policajaca nam se javlja sa upitima za kape, futrole pa čak i obuću koju uzimaju o sopstvenom trošku. Sve elemente obuće i odeće mogu pronaći u našem asortimanu i imaju odobren popust od 7% kao pripadnici MUP-a."

Opasače, futrole, kape, kačkete i druge delove opreme koje nudimo spojili smo na jedno mesto kako bi poručivanje bilo što jednostavnije. Dominanto se svi ovi elementi proizvode u Srbiji pa su zalihe uvek dostupne što čini i isporuku brzom.

Šta sve od opreme za policiju posedujemo pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/policijska-oprema/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Najveća ponuda Air-soft opreme u Srbiji na jednom mestu

Globalni sport ima svoje ljubitelje i u Srbiji a najveću ekspanziju doživeo je za vreme pandemije... Više...

Moto oprema na sajtu militaryshop.rs

Zaštitna oprema za vozače motora i njihova vozila mogu se pronaći u online prodavnici militaryshop.rs... Više...

Oprema za samoodbranu na sajtu militaryshop.rs

Brojni nemili događaji povećali su potražnju za sredstvima lične zaštite poput: šokera, palica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed