Mi smo ono što neprestano činimo - priča o motivaciji

Beograd, 03. Decembar 2016. PR Objave: Obaveštenje -

Mi smo ono Å¡to neprestano Äinimo - priÄa o motivaciji

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Ingrid Divković je napisala tekst Mi smo ono što neprestano činimo - priča o motivaciji. Dragi strahu, kreativnost i ja spremamo se na putovanje. Pretpostavljam da ćeš nam se pridružiti, jer to uvijek činiš. Priznajem da vjeruješ kako trebaš obaviti važan posao u mom životu i da svoj posao ozbiljno shvaćaš.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Ingrid Divković je napisala tekst:

Mi smo ono što neprestano činimo - priča o motivaciji

Dragi strahu, kreativnost i ja spremamo se na putovanje. Pretpostavljam da ćeš nam se pridružiti, jer to uvijek činiš. Priznajem da vjeruješ kako trebaš obaviti važan posao u mom životu i da svoj posao ozbiljno shvaćaš. Taj se posao očigledno sastoji od toga da izazivaš paniku kada se spremam poduzeti bilo što zanimljivo, a ako smijem tako reći izvrstan si u svom poslu. Stoga, svakako samo nastavi s tim ako već misliš da moraš. Ali i ja ću na ovom putovanju raditi svoj posao, odnosno bit ću marljiva i ostat ću usredotočena. A kreativnost će se baviti svojim poslom, koji se sastoji od toga da me potiče i nadahnjuje. U ovom vozilu ima mjesta za sve nas, stoga se osjećaj kao kod kuće, ali imaj na umu: samo ćemo kreativnost i ja donositi odluke.“

Za početak dragi moji, pročitali ste odlomak iz knjige „Velika magija“ koju sam i sama pročitala proteklog tjedna u jedno kišno poslijepodne. Knjiga me oduševila i na svoj poseban način motivirala i ohrabrila. A o čemu točno govori knjiga i koje su njezine poruke? Ako je suditi po naslovu knjige onda zaključujemo da knjiga govori o magiji (a to je trenutak kada napokon odbacimo strah i ozbiljnost i počnemo živjeti svojim potpunijim i razigranijim životom), no ja bih ipak rekla da je ova knjiga puno više od trenutka magije. Ona je čarobna ali je isto tako i stvarna, i opipljiva, i vrlo realistična i pragmatična i ono što je najbitnije, motivira nas da i sami usvojimo stavove i navike koji vode do kreativnijeg a time i sretnijeg života.

A kakve veze ima magija i kreativnost sa motivacijom o kojoj danas pišem? Ne bi vjerovali ali ima veze. Itekakve veze. Ja naime, kada mislim o motivaciji ne mislim na način na koji možda o njoj misle profesionalni sportaši ili uspješni biznismeni (jer ja nisam profesionalni sportaš niti uspješni biznismen) no ipak sam i sama svakodnevno u procesu ili bolje reći u vrlogu motivacije koji je za moj poziv neophodan. Pisati a biti nemotivirana ili demotivirana? Za mene, nemoguća misija. U takvom stanju mi ostaju samo prazne bijele stranice ispunjene tugom i gorkim suzama. Iz tog vam razloga danas otkrivam svoj put motivacije (a ima tu i prečica, kao i dugih maratonskih staza) ali ono što je uvijek isto jest želja o postignutom cilju.

Prvi korak – KARTA ZA PUT

Put snova = put motivacije. Koferi su spremni, a osim neophodnih sitnica na ovome mi putu treba i ona. Opcija za povratak naravno ne dolazi u obzir. Ako se motivaciji baš i ne putuje prevarim je. Bitno je samo da uskoči u kofere. A to rijetko kada odbije. Sada se mogu osloniti na njezinu pokretačku snagu. Prvi su koraci uvijek najlakši, teški su oni koji dolaze.

Drugi korak – SKRIVENO BLAGO

Noge su teške, prvo zastajanje. Udahnem, izdahnem, razgibam se. Probudim tijelo, bez obzira kakvo je vriijeme vani. Slijedi traženje. U svakome poslu, pozivu ili aktivnosti čuči neotkriveno blago mogućnosti. Na nama je, pa tako i na meni da potražim to blago. Nije uvijek ugodno kopati tamo gdje je mračno ili ruševno ali nažalost, ili na svu sreću (odlučite sami) to su mjesta na kojima se skrivaju skrivena blaga. Da bismo to blago iznijeli na svjetlost dana moramo raditi, biti usredotočeni i izrazito predani. Mislim da se na ovom koraku otkrivaju junaci. I tu mnogi nažalost i ostanu.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na ingriddivkovic.com/2016/11/mi-smo-ono-sto-neprestano-cinimo-prica-o-motivacijiPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed