Kompanija Jamax M pomaže projekat "Zajedno u različitosti"

Čačak, 08. Juni 2016. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Jamax M pomaže projekat "Zajedno u razliÄitosti"

Kompanija Jamax M će obezbediti igračke iz svog asortimana za projekat "Zajedno u različitosti" koji se održava 9. juna u vrtiću "Mladost" u Čačku. U okviru ovog projekta deca, roditelji, nastavnici i vaspitači će kroz igru učiti o razlikama i inkluziji. Projekat "Zajedno u različitosti" organizuje predškolska ustanova "Moje detinjstvo" sa partnerskim institucijama. Ova manifestacija će biti održana 9. juna, od 17 do 20 časova, u vrtiću "Mladost" na Ljubić keju.

Kompanija Jamax M će obezbediti igračke iz svog asortimana za projekat "Zajedno u različitosti" koji se održava 9. juna u vrtiću "Mladost" u Čačku. U okviru ovog projekta deca, roditelji, nastavnici i vaspitači će kroz igru učiti o razlikama i inkluziji.

Projekat "Zajedno u različitosti" organizuje predškolska ustanova "Moje detinjstvo" sa partnerskim institucijama. Ova manifestacija će biti  održana 9. juna, od 17 do 20 časova, u vrtiću "Mladost" na Ljubić keju. Projekat finansira Evropska unija posredstvom projekta Partnerstvo za pomirenje kroz predškolsko obrazovanje, vaspitanje i razvoj u Evropi.
Kompanija Jamax M, kao prijatelj ove manifestacije, obezbediće igre "Ne ljuti se, čoveče" za radionicu sa decom oko sveta, drvene vijače za malu olimpijadu i poklone za učesnike.

Igra „Ne ljuti se, čoveče" u radionici "Sa decom oko sveta"

PINO - NTC „Ne ljuti se, čoveče" je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju.

Igračka je ilustrovana simbolima i zastavama evropskih država pomoću kojih deca, kroz igru, uče o karakteristikama i obeležjima različitih država. Igra je nastala u saradnji sa autorom NTC sistema učenja, dr Rankom Rajovićem.

Cilj NTC programa je povećanje intelektualnih sposobnosti i funkcionalnog znanja dece.

Kroz NTC sistem učenja, deca se na lak i jednostavan način, kroz igru, pravilno stimulišu u periodu života kada se najviše formiraju obrasci razmišljanja, zaključivanja i povezivanja.

 

Kompanija Jamax M
je posvećena deci i proizvodima za najmlađe čiji asortiman čine drvene igračke i oprema za bebe. Kompanija je razvila svoje robne marke drvenih igračaka Pino i opreme za bebe Elfi a sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima su karakteristike koje se kod njihovih proizvoda podrazumevaju.

www.pino-toys.rs
www.jamaxm.rsPODACI O FIRMI

Naziv: JAMAX M
Adresa: Bulevar oslobođenja 17
Grad: Čačak 32000
e-mail: office@jamaxm.rs
Web: www.jamaxm.rs
Tel: +381 10 313 777

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Vežbanje je lek - Značaj fizičke aktivnosti u prevenciji gojaznosti

Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije - Udruženje za prehrambenu industriju organizovali... Više...

Uspešna akcija "Baci deset za deset godina" - Građani i kompanije prikupili rukavice za decu iz Svratišta

Inicijativom "Baci deset za deset godina", u organizaciji Trag fondacije, prikupljene su rukavice... Više...

Zašto su igre skrivanja dobre za decu?

Igre skrivanja kod dece razvijaju socijalne sposobnosti, podstiču maštu, razvijaju sposobnost rešavanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed