ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede - Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Novi Sad, 16. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede - Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, predstavljaju samo deo ponude koju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja ProCredit banka. Nastavljajući bogatu tradiciju prisustva na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu, ProCredit banka će i ove godine, kroz jedinstveni pristup kreditnim linijama, biti pouzdan partner za unapređenje proizvodnje, kako poljoprivrednicima tako i svojim poslovnim partnerima u ovoj oblasti.

Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, predstavljaju samo deo ponude koju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja ProCredit banka. Nastavljajući bogatu tradiciju prisustva na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu, ProCredit banka će i ove godine, kroz jedinstveni pristup kreditnim linijama, biti pouzdan partner za unapređenje proizvodnje, kako poljoprivrednicima tako i svojim poslovnim partnerima u ovoj oblasti. Jedan od najznačajnijih kredita je dinarski koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a novina je i to da je prilikom kupovine nove mehanizacije moguće otplaćivati samo nabavnu cenu mašine, dok kamatu plaća prodavac.

„Maj je mesec u kome mnogi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji počinju sa realizacijom investicionih planova, koje su u proteklom periodu pripremali. Pored kupovine nove mehanizacije, najčešće su to izgradnja i opremanje proizvodnih objekata ili kupovina poljoprivrednog zemljišta. Prepoznajući potrebe svakog pojedinačnog poljoprivrednika, ProCredit banka će i ove godine biti podrška njihovim planovima i svojom raznolikom ponudom povoljnih kredita pokušati da zajedno sa njima realizuje te planove", rekla je Ana Milić, Šef odeljenja za privredu i poljoprivredu i dodala: „Partnerski i prijateljski pozivamo sve poljoprivrednike koji planiraju da realizuju bilo koju investiciju, ali i druge posetioce predstojećeg Sajma, da posete naš štand, ili neki od pultova, gde će ih naši savetnici upoznati sa mogućnostima koje banka pruža."

Još jedna od inovacija u ovogodišnjoj ponudi ProCredit banke jesu i krediti za nabavku energetski efikasne mehanizacije koje odlikuje veoma povoljna kamatna stopa. Ono po čemu se ponuda banke izdvaja jeste mogućnost otplate kredita kroz mesečne, tromesečne ili šestomesečne rate, isplata i otplata kredita po srednjem kursu NBS, ali i jedinstveni plan otplate koji je u potpunosti prilagođen sezonalnosti posla svakog poljoprivrednog gazdinstva.

Svih dana trajanja Sajma poljoprivrede savetnici ProCredit banke specijalizovani isključivo za saradnju sa poljoprivrednicma, biće prisutni na velikom štandu banke u centru otvorenog dela sajamskog kompleksa, ali i štandovima svih najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.

 

O ProCredit banci
ProCredit banka je do sada ukupno investirala više od 4,7 milijarde evra u Srbiji. Odobreno je više od 657.000 kredita, od čega 88 odsto čine plasmani malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednicima. Depozitna baza banke premašuje iznos od 360 miliona evra, izdato je 320.000 platnih kartica, dok ukupan broj klijenata iznosi više od 100.000. Istovremeno sa podrškom razvoju privrede, banka poseban značaj u poslovanju pridaje odgovornom bankarstvu i razvoju kulture štednje među klijentima. ProCredit banka je deo ProCredit grupe finansijskih institucija koje posluju na dva kontinenta (Evropa i Latinska Amerika). Akcionar ProCredit banke u Srbiji je ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurtu.



PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

H-Bridges tim Elektrotehničkog fakulteta osvojio drugo mesto na IFEC takmičenju

H-Bridges tim je na nedavno završenom takmičenju IFEC 2020. osvojio drugo mesto, odnosno nagradu... Više...

H - Bridges tim studenata Elektrotehničkog fakulteta

H-Bridges je tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji tokom 12... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed