Drugi poziv vojvođanskim lokalnim samoupravama za učešće u programu - "Misli globalno-privlači lokalno"

Novi Sad, 24. Juni 2015. PR Objave: Saopštenje -

Drugi poziv vojvoÄanskim lokalnim samoupravama za uÄeÅ¡Äe u programu - "Misli globalno-privlaÄi lokalno"

17. vojvođanskih lokalnih samouprava uskoro će imati kvalitetne PPT prezentacije o svojim potencijalima i svoje stranice na sajtu VIP fonda, a u septembru počinju i sa radionicama. Lokalne samouprave koje žele da se uključe mogu to da učine do 15. jula, do kada će biti otvoren poziv VIP Fonda za drugi krug ovog programa.

17. vojvođanskih lokalnih samouprava uskoro će imati kvalitetne PPT prezentacije o svojim potencijalima i svoje stranice na sajtu VIP fonda, a u septembru počinju i sa radionicama. Lokalne samouprave koje žele  da se uključe mogu to da učine do 15. jula, do kada će biti otvoren poziv VIP Fonda za drugi krug ovog programa.     

Cilj programa „Misli globalno - privlači lokalno"  je kvalitetnije i proaktivnije predstavljanje investicionih potencijala lokalnih samouprava, uz pomoć kojih će doći u fokus većem broju potencijalnih investitora.  Po završetku programa, one će imati  savremene Power Point prezentacije o svojim investicionim potencijalima, stranicu „Invest In" na svojim sajtovima, profile na društvenim mrežama, kao i stranice na veb sajtu VIP Fonda, koje će voditi i na njihove sajtove.   

U prvom, januarskom pozivu VIP fonda, prijavilo se 17 lokalnih samouprava: opštine Ada, Apatin, Bačka Palanka, Bačka Topola,  Beočin, Kanjiža, Kovin, Kula, Mali Iđoš, Nova Crnja, Novi Bečej, Odžaci, Ruma, Senta, Temerin, kao i gradovi Pančevo  i Sombor.  

Ove lokalne samouprave privode kraju prvu fazu programa u kojoj će biti gotove njihove PPT prezentacije i stranice na sajtu VIP fonda, a u septembru počinju sa drugom fazom, „VIP akademijom" . U pitanju su radionice iz veština prezentovanja, javnog nastupa i promocije na Internetu. Lokalne samouprave koje se programu budu priključile sada, ovakve radionice imaće krajem godine.    

VIP fond poziva vojvođanske opštine da se priključe kolegama i prijave za učešće u programu „ Misli globalno - privlači lokalno" kako bismo svi zajedno bili još efikasniji u privlačenju stranih direktnih investicija.

Zainteresovane lokalne samouprave mogu da se prijave najkasnije do 15. jula 2015. godine, na e-mail zivko.planic@vip.org.rs.

Kada prijave lokalnih samuprava budu stigle, VIP Fond će definisati vremenski period za realizaciju programa.PODACI O FIRMI

Naziv: Fond za podršku investicija u Vojvodini - VIP
Adresa: Narodnog fronta 23d
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@vip.org.rs
Web: www.vip.org.rs
Tel: 021 472 32 40
Kontakt osoba:
Ime: Vlastimira Stanković-Ruškuc
Funkcija: savetnica za PR
Tel:
e-mail: vlastimira.stankovic@vip.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Oprema za policiju na jednom mestu i na vašoj adresi za 1 dan

Iskoristite priliku da nabavite povoljne i kvalitetne delove policijske opreme preko onlajn prodavnice... Više...

Program fizičkih priprema za vojsku, policiju i specijalne antiterorističke jedinice

Novo u ponudi. Pobedite sebe i naučite kako da poboljšate vašu fizičku spremnost za testove prilikom... Više...

Sberbank Srbija - sada i potvrđeni "prijatelj klijenata"

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je danas prestižnom međunarodnom sertifikacijskom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed