Istra je raj za bicikliste

Beograd, 19. Juni 2015. PR Objave: Obaveštenje -

Istra je raj za bicikliste

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Lejla Brčaninović je napisala tekst Trčanjem protiv negativnih misli Moj prvi susret sa Istrom desio se prije 4 godine i već tada sam bila u potpunosti očarana prirodom, ukusnom hranom i dragim ljudima. Tada nisam ni razmišljala o mogućnosti da se preselim i provedem dobar dio godine u ovom raju. Ali sve se ipak tako posložilo i ostvario mi se san da sunčani dio godine provedem na moru i to u čarobnoj Istri.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Lejla Brčaninović je napisala tekst:

Trčanjem protiv negativnih misli

Moj prvi susret sa Istrom desio se prije 4 godine i već tada sam bila u potpunosti očarana prirodom, ukusnom hranom i dragim ljudima. Tada nisam ni razmišljala o mogućnosti da se preselim i provedem dobar dio godine u ovom raju.

Ali sve se ipak tako posložilo i ostvario mi se san da sunčani dio godine provedem na moru i to u čarobnoj Istri.

Istra je uglavnom poznata po kristalno čistom moru, fenomenalnoj hrani, odličnim vinima i prekrasnoj prirodi. Upravo taj idealni spoj privlači svake godine veliki broj turista koji svoje ljetne odmore provode u Istri.

Ali Istra ima i mnogo toga da ponudi prije i poslije ljetne sezone. Ako razmišljate o nekom kratkom odmoru koji će uključivati uživanje na suncu uz more, istraživanje malih romantičnih gradova poput Motovuna, degustiranje vrhunskog vina i kulinarskih specijaliteta, onda je Istra pravi izbor.

Ako dođete na proljeće vjerovatno nećete ležati na plaži, ali umjesto toga možete provesti aktivni vikend istražujući Istru na biciklu. Sigurna sam da ćete se zaljubiti u ovaj kraj i ponovo se vraćati.

Idealan izlet biciklom kroz istru 

Istra ima preko 600 označenih staza za bicikliste i popis možete naći ovdje, te prema regiji koju želite istražiti, težini ili tipu staze izabrati idealnu rutu za izlet. 

Najveća prednost Istre je što u jednom danu možete biciklirati uz more, zatim se izgubiti u unutrašnjosti i uživati u netaknutoj prirodi i posjetiti neki od malih gradova, napraviti pauzu u nekoj od lokalnih vinarija i degustirati vrhunska vina, te ručati u jednoj od mnogobrojnih konoba i upoznati se sa vrhunskim istarskim specijalitetima. Zar to nije izlet iz snova?

A ovo je moj prijedlog za izlet biciklom kroz Istru:

Započnite dan uz jutarnji napitak koji najviše volite uz more u Poreču. Jedno od mojih omiljenih mjesta je Tequila Beach bar (kod plaže Pical) sa pogledom na stari grad. Nakon upijanja jutarnjeg sunca i mora, koje je u to doba uglavnom najljepše, uputite se biciklima prema Vižinadi.

Tamo napravite pauzu u vinariji Franc Arman. Ako najavite svoj dolazak rado će vam pokazati svoj podrum, te vam ponuditi da degustirate njihova vina. Uz predivni pogled iz njihovog vrta i odlična vina, ovo je idealno mjesto za prvu pauzu.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na www.putovanjesnova.com/2015/05/19/istra-je-raj-za-biciklistePODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed