Dani Vajferta na Beogradskom manifestu

Beograd, 25. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Dani Vajferta na Beogradskom manifestu

U okviru programa „Beogradskog manifesta", u subotu, 23. maja u 12 časova, na našem štandu, predstavljena je nova turistička ruta - „Vajfertova ruta" i prisutni gosti su upoznati sa pet važnih turističkih tačaka, koje na najbolji način ilustruju život i delo Đorđa Vajferta u Pančevu.

U okviru programa „Beogradskog manifesta", u subotu, 23. maja u 12 časova, na našem štandu, predstavljena je nova turistička ruta - „Vajfertova ruta" i prisutni gosti su upoznati sa pet važnih turističkih tačaka, koje na najbolji način ilustruju život i delo Đorđa Vajferta u Pančevu. Za tu priliku promovisane su posebne mape „Vajfertova ruta" koje sadrže sve relevantne informacije o mestima: Vajfertova rodna kuća, Stara pančevačka pivara, Slavina, crkva Svete Ane i porodična grobnica Vajfertovih. Tom prilikom naš štand posetile su Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije, kao i Biljana Bobić Subin, menadžerka za korporativne odnose kompanije Heineken Srbija.

Branislav Rovčanin, direktor Turističke organizacije Pančeva istakao je značaj promocije „Vajfertove rute" i upoznavavanja Pančevaca i turista koji dolaze u Pančevo sa zaostavštinom koju je Đorđe Vajfert ostavio mlađim generacijama: „Posebno sam ponosan što će prva organizovana ruta sa turističkim vodičem, 5. juna, povesti učenike pančevačke Gimnazije stopama Đorđa Vajferta".

Ispred pokrovitelja, grada Pančeva, prisutnima se obratila Jelena Batinić, članica Gradskog veća zadužena za privredu, privatno preduzetništvo i investicije: „Grad Pančevo ulaže u očuvanje tradicije, ali podržava i nove, inventivne projekte i ideje. „Dani Vajferta" je upravo takva manifestacija, koja ja najbolji način promoviše Pančevo kao kulturni, turistički i privredni potencijal. Na nama je da to pozdravimo i podržimo."

„Izuzetno nam je zadovoljstvo i velika čast da podržimo manifestaciju koja slavi ime čuveng Đorđa Vajferta. Kompanija Heineken Srbija, ove godine sa ponosom je predstavila Vajfert pivo. Vajfert pivo ponosno promoviše vrednosti kojima se Đorđe Vajfert vodio čitavog života - strast i posvećenost vrhunskom kvalitetu. To je ono što ga čini posebnim, i upravo zog toga je Vajfert pivo sa karakterom, napravljeno od pravih izbora. Uživajte odgovorno u Danima Vajferta, uz Vajfert pivo!", rekla je Biljana Bobić Subin, menadžerka za korporativne odnose kompanije Heineken Srbija.

 

Više o manifestaciji „Dani Vajferta"
„Dani Vajferta" je nova gradska manifestacija koja će se ove godine prvi put održati u Pančevu, 12. i 13. juna, pod sloganom „Mesto odakle je sve počelo". Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, je da se kroz promociju lika i dela uglednog Pančevca Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada Pančeva.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Pančeva, uz pokroviteljstvo grada Pančeva i podršku „Vajfert piva" (HEINEKEN Srbija).

Generalni medijski pokrovitelj je Agencija Tanjug, a medijski partneri su: RTV Pančevo, Nedeljnik „Pančevac", 013Info, RTS dopisništvo Pančevo, RT Vojvodina dopisništvo Pančevo, Vojvođanski magazin, Turizam In, Remix Press, Atastars, LookerWeekly, Mreža kreativnih ljudi, Bašta Balkana, Radio Legend, Economy, LOBIPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kako su gusle pomogle Paji Jovanoviću da postane slikar?

Osim što njegova dela dostižu rekordne cene na aukcijama u svetu, Paja Jovanović je slikar koji... Više...

Da li znate ko je čuveni slikar kog je Šid inspirisao više od Pariza?

Kao što je slavni Van Gog slikao predele francuskih provincija, Sava Šumanović bio je jedan od... Više...

Žena koja je odabrala slikarstvo umesto udaje

„Ako mi zaista želiš sreću onda ćeš i ti od mene očekivati samo da budem slikar a ne udavača... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed