Poziv vojvođanskim lokalnim samoupravama za učešće u programu VIP Fonda - "Misli globalno - privlači lokalno"

Novi Sad, 19. Januar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Poziv vojvoÄanskim lokalnim samoupravama za uÄeÅ¡Äe u programu VIP Fonda - "Misli globalno - privlaÄi lokalno"

Cilj programa "Misli globalno - privlači lokalno" je da lokalne samouprave usvoje strategije i alate koji će im pružiti mogućnost da dođu u fokus većem broju potencijalnih investitora, kao i da prezentacije o njihovim investicionim potencijalima izgledaju profesionalno i nose sve relevantne informacije za investitore.

Cilj programa "Misli globalno - privlači lokalno" je da lokalne samouprave usvoje strategije i alate koji će im pružiti mogućnost da dođu u fokus većem broju potencijalnih investitora, kao i da prezentacije o njihovim investicionim potencijalima izgledaju profesionalno i nose sve relevantne informacije za investitore.  

Danas nije dovoljno imati lokaciju za investiranje, ma koliko ona bila dobro pozicionirana, infrastrukturno opremljena, bogata resursima, iskustvom i obučenom radnom snagom. Puno zemalja, regiona, gradova, mesta i mikrolokacija nude odlične, a slične uslove za investiranje. Vojvodini su konkurenti brojni regioni, opštinama su konkurencija opštine u geografski, ekonomski i kulturološki udaljenim državama, a radnim zonama su konkurencije hiljade radnih zona, samo u Evropi. I sve su one na Internetu. Ali, tu su i potencijalni investitori. Istraživanja su pokazala da više od 90% biznis lidera koristi Internet za informisanje i da oko 80% njih putem Interneta dolazi do informacija o  poslovnim mogućnostima. 

Imajući sve ovo u vidu, VIP Fond je odlučio da ovaj projekat radi u saradnji sa svim opštinama koje se prijave, te da kroz radionice i direktnu saradnju zajedno dobijemo sledeće:

  • Savremenu Power Point prezentaciju o investicionim potencijalima lokalne samouprave
  • Stranicu „Invest In" na sajtu lokalne samouprave, koja će sadržati sve relevantne informacije za potencijalne investitore
  • Profile lokalnih samouprava na društvenim mrežama koje su se pokazale kao najbolje za poslovnu promociju i preporuke kako da se ti profili vode

VIP Fond će na svom sajtu postaviti i posebnu stranicu na kojoj će biti predstavljene prezentacije lokalnih samouprava koje budu učestvovale u projektu i veza sa njihovim veb sajtovima. Ceo projekat pratiće i kampanje u medijima i na društvenim mrežama sa ciljem promocije investicionih potencijala lokalnih samouprava koje budu učestvovale u projektu.

Pozivamo sve vojvođanske opštine da se prijave i aktivno učestvuju u ovom programu kako bismo svi zajedno bili još efikasniji u privlačenju stranih direktnih investicija.

Zainteresovane lokalne samouprave mogu da se prijave najkasnije do 31.01.2015. godine, na e-mail zivko.planic@vip.org.rs.

Kada vaše prijave budu stigle, VIP Fond će definisati vremenski period za realizaciju programa.PODACI O FIRMI

Naziv: Fond za podršku investicija u Vojvodini - VIP
Adresa: Narodnog fronta 23d
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@vip.org.rs
Web: www.vip.org.rs
Tel: 021 472 32 40
Kontakt osoba:
Ime: Vlastimira Stanković-Ruškuc
Funkcija: savetnica za PR
Tel:
e-mail: vlastimira.stankovic@vip.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Oprema za policiju na jednom mestu i na vašoj adresi za 1 dan

Iskoristite priliku da nabavite povoljne i kvalitetne delove policijske opreme preko onlajn prodavnice... Više...

Program fizičkih priprema za vojsku, policiju i specijalne antiterorističke jedinice

Novo u ponudi. Pobedite sebe i naučite kako da poboljšate vašu fizičku spremnost za testove prilikom... Više...

Sberbank Srbija - sada i potvrđeni "prijatelj klijenata"

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je danas prestižnom međunarodnom sertifikacijskom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed