Udruženje građana "Vojvođanska inicijativa" organizuje humanitarnu akciju "Noć slatkih vibracija"

Zrenjanin, 09. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Udruženje graÄana "VojvoÄanska inicijativa" organizuje humanitarnu akciju "NoÄ slatkih vibracija"

Udruženje građana "Vojvođanska inicijativa" organizuje humanitarnu akciju "Noć slatkih vibracija" u okviru projekta "Zastupam sebe, poštujem tebe".

Udruženje građana "Vojvođanska inicijativa" organizuje humanitarnu akciju "Noć slatkih vibracija" u okviru projekta “Zastupam sebe, poštujem  tebe”. U ovoj akciji će se prikupljati slatkiši za decu iz socijalno ugroženih porodica 11. maja od 21:30 do 1 sat nakon ponoći, a učestvuju mnogi lokali iz Zrenjanina: Caffe Club Max, Old time club, Podroom wine & Beer pub, Lion pub, Kuća dobre rakije, Biblioteka, Mistique, Hood cafe, Stara zanatlija i Pozorišni klub Zeleno zvono. Generalni sponzor je Raca doo.

Nikolina Vukov, koordinatorka ove akcije rekla je da ima više od 160 socijalno ugroženih porodica u Zrenjaninu i okolini kojima je potrebna pomoć. Akciji su se pridružili i učenici Zrenjaninske gimnazije i Medicinske škole.

Ulaznice u ove lokale biće slatkiši koji će kasnije biti prosleđeni deci iz socijalno ugroženih porodica. Caffe Club Max te večeri organizuje žurku u letnjoj bašti, što je savršena prilika da se prikupi veliki broj slatkiša i poklončića za decu. U bašti Maxa muziku će puštati ZeeC (Хотсексиендрти) Resident Dj Cuba Libre NS i DJ Dejan Počuč/Caffe club Max.

Ova humanitarna akcija povezaće zabavu i humanitarno delovanje u jedno, pa se pozivaju svi koji su u mogućnosti da dođu u neki od lokala koji učestvuju u akciji i ponesu bilo koji slatkiš. Prikupljeni pokloni će sigurno obradovati decu koja nemaju priliku da uživaju u slatkišima svaki dan. Predstavnici Zrenjaninske gimnazije i Medicinske škole rekli su da očekuju veliki odziv, jer je ova vest podeljena u njihovim školama i veoma brzo je prihvaćena od strane učenika.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kompanija MaxBet otvara novu sportsku kladionicu u Somboru

Nova MaxBet sportska kladionica u Somboru biće svečano otvorena 8. juna. Novi MaxBet lokal u ulici... Više...

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om, vodećim provajderom rešenja i usluga... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed