Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Novi Sad, 30. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Kompanija MaxBet unapreÄuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om, vodećim provajderom rešenja i usluga za sportske kladionice

Kompanija MaxBet i SBTech potpisali su ugovor kojim se otpočinje zajednička saradnja. Ova saradnja doneće novo iskustvo u sportskom klađenju, sa mnogo širom sportskom ponudom i unapređenim live klađenjem! Novi softver za sportsko klađenje postaviće MaxBet u sam vrh u oblasti igara na sreću.

Osnovan 2007. godine, SBTech je vodeći provajder rešenja i usluga za sportske kladionice. Kompletna ponuda uključuje inovativane, dinamične i veoma prilagođene pakete za mobilna i online rešenja, koja postavljaju nove granice u oblasti sportskog klađenja.

Saradnja SBTech i kompanije MaxBet ostvarena je zahvaljujući činjenici da je MaxBet vodeća kompanija koja se bavi sportskim klađenjem, sa preko 150 sportskih kladionica u Srbiji, ali i šire, na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Rumunije. Čelnici SBTech-a izrazili su zadovoljstvo što će sarađivati sa kompanijom MaxBet u kojoj su prepoznali izuzetan potencijal: "To je fantastičan potez za MaxBet, koji će omogućiti da ova kompanija svojim klijentima ponudi mnogo bogatije iskustvo sportskog klađenja, uključujući i širi spektar mogućnosti klađenja uživo. SBTech će pružiti i najbolja rešenja za online klađenje čim se i ta mogućnost zakonski reguliše", rekao je director SBTech-a Itai Zak.

"Kao neko ko se godinama bavi organizovanjem sportskog klađenja, znamo tačno šta je potrebno našem tržištu i igračima. U SBTech-u imaju neophodno iskustvo i tehničku stručnost koja je potrebna kako bi se naše poslovanje podiglo na sledeći nivo", kaže Saša Marčeta, osnivač MaxBeta. On dodaje: "SBTech su lideri u svojoj oblasti i imaju veliko iskustvo i uspeh kada je u pitanju pružanje najboljih rešenja za sportsko klađenje, kao i online i mobilne platforme za klađenje. Sigurni smo da će ova saradnja dovesti do bogatijeg sportskog iskustva za naše sadašnje i potencijalne nove igrače."PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed