Saradnja šest nacionalnih PR udruženja "Jugosfere"

Beograd, 21. Oktobar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Saradnja šest nacionalnih PR udruženja "Jugosfere"

U Slovenačkom banjskom mestu Podčetrteku održava se, od 20. -22. oktotobra, 14. Slovenačka konferencija o odnosima s javnošću (SKOJ). Ova stručna konferencija okupila je predavače i stručnjake iz celog regiona Zapadnog Balkana i Evrope.

U Slovenačkom banjskom mestu Podčetrteku održava se, od 20.-22. oktotobra, 14. Slovenačka konferencija o odnosima s javnošću (SKOJ). Ova stručna konferencija okupila je predavače i stručnjake iz celog regiona Zapadnog Balkana i Evrope. Prvog dana konferencije održan je panel o stanju struke na teritorii "Jugosfere" na kom su učestvovali predstavnici nacionalnih strukovnih udruženja  iz Slovenije – Elivra Medved, Hrvatske – Drenislav Žekić, Republike Srpske – Dragan Močević, Crne Gore – Amer Ramusović, Makedonije – Žaneta Trajkoska i Srbije- Miloš Đajić.

Na samom početku panela potpisan je protokol o međusobnoj pomoći i saradnji 6 nacionalnih strukovnih udruženja. "Ovaj protokol će omogućiti članovima i članicama DSOJ da lakše dolaze do stručne literature, imaju povoljnije uslove učešća na svim seminarima i konferencijama koji se održavaju u regionu, razmenjuju primere stručne prakse i znanja , a nacionalnim strukovnim organizacijama da zajednički razvijaju i unapređuju etičke standarde, sprovode zajednička istraživanja i projekate" izjavio je predsednik Društva Srbije za odnose s javnošću Miloš Đajić.

Društvo Srbije za odnose s javnošću je nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja 2004. godine, DSOJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Društvo broji 246 članova  i njihov broj je u stalnom porastu. Više informacija na www.pr.org.rs ili na Facebook i twitter nalozima.PODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Završena treća konferencija DSOJ

Ovogodišnja, treća po redu konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), pod nazivom... Više...

Trendovi i izazovi 21. veka

Pred nama je treća po redu, međunarodna konferencija PRilika 2011, koju organizuje Društvo Srbije... Više...

Prezentacija rezultata povodom istaživanja "STANJE PR STRUKE U SRBIJI DANAS"

U sredu, 10.11.2010. godine u zgradi Privredne komore su predstavljeni rezultati povodom istraživanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed