Trendovi i izazovi 21. veka

Beograd, 15. Novembar 2011. PR Objave: Najava -

Trendovi i izazovi 21. veka

Pred nama je treća po redu, međunarodna konferencija PRilika 2011, koju organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću i komunikacijama.

Pred nama je treća po redu, međunarodna konferencija PRilika 2011, koju organizuje Društvo Srbije za odnose  s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću i komunikacijama.

PREDAVAČI: Ovom PRIlikom u goste nam dolaze renomirani predavači iz Evrope, Srbije i regiona: Natalia Kurop – direktorka marketinga i komunikacija Digital Europe – vodećeg evropskog udruženja digitalnih tehnologija, Mirko Ilić, svetski priznat dizajner i umetnik osobenog vizuelnog izraza, dr Nikolaos Dimitriadis, počasni predavač na Univerzitetu u Šefildu, Aleksandra Vesić članica Upravnog odbora BCIF-a, Fonda Mesta u srcu i Autonomnog ženskog centra i UN Globalnog dogovora u Srbiji, Darko Matijašević direktor agencije Executive group, Dragana Đermanović agencija PRPepper, dr Borislav Miljanović direktor agencije Represent Communications, kao i Dubravka Jusić direktorka korporativnih komunikacija Vipneta i direktorka internih komunikacija u A1 Telekom Austriji.

NOVI VIZUELNI IDENTITET DSOJ: Prema najavi Nataše Pavlović Bujas, direktorke agencije Blumen group i članice Upravnog odbora DSOJ, na konferenciji će članovi i prisutni imati priliku da po prvi put vide novi vizuelni identitet Društva, predstavljanjem novog znaka i logotipa Društva. Novi identitet DSOJ je rezultat nedavno održanog javnog konkursa, a pobednika konkursa kao I nagradjeni rad prisutnima će predstaviti Mirko Ilić, predsednik žirija koga su činili dizajneri svetskog renomea potekli sa ovih prostora.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE: Tema društveno odgovornog poslovanja biće posebno aktuelna i naglašena organizovanjem panela koji će probati da da odgovore na pitanja: Kako u vreme cinizma graditi odnos poverenja izmedju kompanija i njenih interesnih grupa? Kako se praktikuje CSR u Srbiji danas? Kako mediji doživljavaju CSR akcije kompanija – kao validnu informaciju ili "marketing"? – kaže Ivan Jakšić, zamenik predsednika UO DSOJ i direktor Centra za marketing i informisanje Privredne komore Srbije, koja tradicionalno dodeljuje nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji.

IZDAVAŠTVO: Učesnici konferencije će čuti rezultate istraživačkog projekta European Communication Monitor u kome je Srbija prvi put učetvovala, upoznaće se sa izdavačkim poduhvatima Društva kroz izdanja "Musolinijev mikrofon" autora Tanje Tatomirović i "PRimeri dobre prakse odnosa s javnošću" – zbornik studija slučaja iz pr prakse.
Partner ovogodišnje konferencije je EACD-European Association of Communication Directors - evropsko udruženje profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi izvršni direktor agencije Ruskin & Hunt

Agencija za integrisane komunikacije Ruskin & Hunt dobila je novog izvršnog direktora - Đorđa... Više...

Završena treća konferencija DSOJ

Ovogodišnja, treća po redu konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), pod nazivom... Više...

Završena treća konferencija DSOJ

Ovogodišnja, treća po redu konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), pod nazivom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed