Prvi korporativni agencijski blog u BiH - Prime blog

Srbija, 19. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

Prvi korporativni agencijski blog u BiH - Prime blog

(Sarajevo-Banja Luka) PR agencija Prime Communications je pokrenula prvi agencijski korporativni blog u BiH ali vjerovatno i prvi korporativni blog uopšte u BiH.

PR agencija Prime Communications je pokrenula prvi agencijski korporativni blog u BiH ali vjerovatno i prvi korporativni blog uopšte u BiH.

Prime blog će se baviti temama iz oblasti odnosa s javnošću, marketinga, dizajna, edukacije, političkog marketinga, istraživanja i drugih tema a autori bloga će biti zaposlenici agencije Prime communications.

"Prime Communications je agencija koja je po mnogo čemu drugačija od ostalih agencija u BiH i do sada smo pokrenuli mnogo projekata koji su se našli  ispred vremena i tržišta poput Proactive-a, Sarajevo PR Opena, PR Akademije, PR Challenge-a i drugih. Posebna karakteristika agencije je ta što je većina realizovanih projekata bila veoma inovativna ali i neprofitabilna što znači da je u u njih uloženo mnogo entuzijazma i energije naših zaposlenika. Prime blog je samo nastavak takve poslovne politike agencije i posebno se nadamo da će blog biti koristan  novinarima i studentima za bolje razumijevanje nekih tema iz ove oblasti", izjavila je PR direktorica agencije Lejla Brčaninović.

Osim Prime tima, na blogu će pisati i gosti blogeri iz regije što će svakako obogatiti sadržaj i omogućiti svakom od posjetilaca da pronađe ponešto za sebe.

"Namjera nam je da naši zaposlenici od kojih su neki među vodećim stručnjacima na svojim pozicijama u BiH, svoja razmišljanja, stavove i iskustva podijele sa svima, posebno kolegama iz branše, jer Prime blog i njihovi stavovi će izazvati pažnju i komentare, koji će nadamo se, uticati i da se neke stvari poprave, poboljšaju ili bar definišu. Posmatrajući postojeće stanje u oblasti PR-a i marketinga BiH, sve je izuzetno komplikovano i nedefinisano, a nedostatak ozbiljnih, profesionalnih udruženja u svim segmentima agencijskog poslovanja (advertising, PR, istraživanja) je naš zajednički, i možda ponajveći problem", izjavio je generalni direktor agencije Dragan Močević.

Prime blog je prvi agencijski korporativni blog u BiH, ali svakako postoji nada da će se i druge kompanije i agencije sa kvalitetnim pojedincima i stručnjacima koji imaju šta reći, pronaći inspiraciju da počnu sa pisanjem bloga i postanu dio zanimljive internet zajednice.

Blog možete pogledati na http://blog.prime.baPODACI O FIRMI

Naziv: Prime Communications
Adresa: Mese Selimovica 55
Grad: Banja Luka 78 000
e-mail: office@prime.ba
Web: www.prime.ba
Tel: +387 51 221 920
Kontakt osoba:
Ime: Lejla Brčaninović
Funkcija:
Tel:
e-mail: lejla.brcaninovic@prime.ba

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Kakav si kao dete, takav će ti uglavnom biti i život!

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Aleksandra Birta Ilić je napisala tekst... Više...

Kako da stigneš tamo gde si pošao?

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Jovana Miljanović je napisala tekst Kako... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed