Senta Visa prom sa velikim ambicijama pred Super ligu Srbije

Beograd, 09. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

Senta Visa prom sa velikim ambicijama pred Super ligu Srbije

Kuglaši srpskog vicešampiona Sente Visa proma, sa velim ambicjama i u dosta izmenjenom sastavu dočekuju start Super lige Srbije 11. septembra.

Kuglaši srpskog vicešampiona Sente Visa proma, sa velim ambicjama i u dosta izmenjenom sastavu dočekuju start Super lige Srbije 11. septembra.

Šef stručnog štaba, nekadašnjei jugoslovenski reprezentativac Matijaž Hočevar, malo se naljutio zbog informacija u medijima da Crvena zvezda BN bos ima najmlađi tim i odmah dematovao taj podatak:

- Siguran sam da mi imamo, bar što se tiče prvih osam igrača koji će igrati u ligi, najmlađu ekipu! U prvih osam su dva 16 - godišnjaka standardni prvotimci Robert Ernješi i Milorad Vojnović. Najstariji prvotimac ima 33 godine a dolaskom nekadašnjeg reprezentvca Lasla Feketea iz Segedina, gde je ostavio sjajan trag kao igrač i učestvovao u osvajnju domaćih i međunarodnih trofeja sa ovom čuvenom ekipom, dobili smo  i onu neophodnu i dragocenu dozu iskustva i ozbiljnosti. Robert Ernješi je već zlatne osvojio medalje na kadetskom Svetskom kupu i Šampionatu sveta i trenutno je, sa Zavarkom, najperspektivniji mladi igrač Srbije!

Hočevar ističe da je dolaskom sponzora firme Visa prom, rešen bar delimilno problem finansiranja programa, koji će ove godine biti na dva koloseka: domaći šampionat i Kup Evrope u Splitu početkom oktobra gde igraju nacionalni vicešampioni.

- U sportu, posebno u kuglanju, sve je moguće, pa i da se plasiramo meću četiri na ovom takmičenju, iako nam je prvenstveni cilj da budemo u grupi ekipa koje su izborile učešće u Ligi šampiona. Naši igrači su mladi, željni dokazivanja i to je naš adut. Rivali će nam biti, na primer veliki nemački klub Bamberg, mađarski Segedin, slovenački Kalcit... ali to je motiv više. Sa druge strane, domaća liga je neizvesnija nego ikada! Imamo dobar raspred, iz meča u meč su sve jači rivali. U prvom kolu idemo na megdan Kanjiži, u drugom dočekujemo Crvenu zvezdu BN Bos, u trećem smo gosti šampiona Beograda "Poštanske štedionice" i ovo je za mene derbi jesenjeg dela, u četvrtom dočekujemo na naši stazama Niš put. Posle toga odlazimo u Split na Kup Evrope. Mislim da i ove godine spadamo u krug najozbiljnijih kandidata za šampionsku titulu u Super ligi...

Senta je u ovogodišnjem prelaznom orku ostala bez Nikole Popovića (otišao u Beograd "Poštansku štedionicu") koji je bio jedan od najboljih igrača Lige. Takođe otišli su i Joković i Leković u Hajduk iz Kule, ali su došla dva sjajna igrača Fekete iz Segedine i Vojnović iz Vojvodine (Bačko Gradište, na dvojnu registraciju). Na spisku prvotimaca su Laslo Fekete, Robert Ernješi, Gavra Ćosić, Ervin Feldejak, Atila Lenđel, Žolt Rac Sabo, Čongor Baranj, Miloš Vojnović...

Selektor Miloš Ponjavić za pojedinačno Svetsko prvenstvo u Ricingu u Austriji od 24. do 31. oktobra stavio je na širu listu kandidata Ernješija i Baranja, što je još jedno priznanje ovom sjajnom klubu koji je prošle sezone obeležio 120 godina kuglanja u Senti.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Još jedno fudbalsko uzbuđenje u organizaciji brenda Heineken - Madridsko finale, ali na Ibici

Kako bi dodatno povećao uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona između Reala i Atletika, jedan od... Više...

Heineken pripremio iznenađenje za potrošače iz Srbije - Uživanje na Ibici uz finale UEFA Lige šampiona

Draganu Vesiću kupovina u Delhaize objektima donela je iznenađenje koje je priredio jedan od vodećih... Više...

Heineken vas vodi u egzotičnu fudbalsku avanturu - Finale UEFA Lige šampiona na Ibici

Jedan od vodećih premium brendova piva Heineken, kao generalni sponzor UEFA Lige šampiona, pripremio... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed