Heineken pripremio iznenađenje za potrošače iz Srbije - Uživanje na Ibici uz finale UEFA Lige šampiona

Beograd, 24. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

Heineken pripremio iznenaÄenje za potroÅ¡aÄe iz Srbije - Uživanje na Ibici uz finale UEFA Lige Å¡ampiona

Draganu Vesiću kupovina u Delhaize objektima donela je iznenađenje koje je priredio jedan od vodećih premium brendova piva, Heineken. Kao generalni sponzor UEFA Lige šampiona, Heineken je svim potrošačima pružio jedinstvenu priliku da iskažu svoju kreativnost u nagradnom konkursu i pobedniku doneo glavnu nagradu, gledanje finalne utakmice ovogodišnje UEFA Lige šampiona na Ibici.

Draganu Vesiću kupovina u Delhaize objektima donela je iznenađenje koje je priredio jedan od vodećih premium brendova piva, Heineken. Kao generalni sponzor UEFA Lige šampiona, Heineken je svim potrošačima pružio jedinstvenu priliku da iskažu svoju kreativnost u nagradnom konkursu i pobedniku doneo glavnu nagradu, gledanje finalne utakmice ovogodišnje UEFA Lige šampiona na Ibici. Zajedno sa nagrađenim navijačima iz celog sveta Dragan Vesić uživaće u „madridskom" finalu i nezaboravnim žurkama na plaži.

„Zadovoljstvo nam je što smo uspeli da ljubiteljima fudbala u Srbiji, pored uživanja u utakmicama UEFA Lige šampiona, omogućimo i da se zabave i budu nagrađeni za svoju kreativnost i duhovitost. Verujemo da će se naš dobitnik, zajedno sa ostalim navijačima, dobro provesti i osetiti uzbuđenje velikog finala na plažama Ibice", rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžer i dodala: „Partnerstvo sa ovim velikim fudbalskim takmičenjem  je odlična prilika da Heineken svake sezone navijačima širom Evrope priredi vrhunski fudbalski ugođaj, ne samo na terenima nego i kod kuće ili u kafiću, u druženju sa prijateljima."

UEFA Liga šampiona i Heineken ove godine obeležavaju jedanaest godina uspešne saradnje, a dosadašnja pozitivna iskustva fudbalskih fanova su potvrda da se ova tradicija opravdano nastavlja iz godine u godinu.

 

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program "Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.
U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, Newcastle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, Weifert, PilsPlus i Master pivo.
Najnovije informacije dostupne su na sajtu HEINEKEN kompanije:  www.heinekensrbija.rs i www.theHEINEKENcompany.com, a možete nas pratiti i putem @HEINEKENCorp. PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Prevoz do Belgrade Beer Fest-a i nazad "za dž"!

Tokom pet dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano više od 120 besplatnih koncerata... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed