Gavra Ćosić šesti na turniru Gromov memorijal u Cerknicama

Senta, 27. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Gavra ÄosiÄ Å¡esti na turniru Gromov memorijal u Cerknicama

Kuglaš srpskog vicešampiona Sente Gavra Ćosić osvojio je sjajno šesto mesto u finalu turnira za svetsku rang listu "Gromov memorijal" u Cerknicama u Sloveniji. Oborio je na stazama kuglane Brest 600 čunjeva. Drugi prvotimac Sente Čongor Baranj zauzeo je 12. mesto u finalu sa 564 čunja.

Kuglaš srpskog vicešampiona Sente Gavra Ćosić osvojio je sjajno šesto mesto u finalu turnira za svetsku rang listu "Gromov memorijal" u Cerknicama u Sloveniji. Oborio je na stazama kuglane Brest 600 čunjeva. Drugi prvotimac Sente Čongor Baranj zauzeo je 12. mesto u finalu sa 564 čunja.

Pobedio je reprezentativac Slovenije Mitja Gornik (Konstruktor Maribor) sa 674 čunja, drugo mesto pripalo je makedonskom internacionalcu Kostadinu Manevu (Zadar) sa 664 čunja, dok je treći bio Slovenac Uroš Stoklas prvotimac osiječkog Konikoma sa 637 čunjeva. Četvrto mesto pripalo je Matijažu Hočevaru iz Bresta sa 636 čunjeva.

U ženskoj konkurenciji pobedila je Brankica Pavlović iz Bresta sa 644 čunja, druga je bila Barbara Fidel sa 622, treća Nada Savić (obe Lanteks, Celje) sa 602 čunja.

Turnir je odigran u dve faze, prvo su svi učesnici (318 u muškoj i 84 u ženskoj konkurenciji) igrali na glavnom turniru da bi, potom, osam najboljih po rezultatu u četvorica po izboru organizatora bacalo u finalu. Na glavnom turniru (moglo je da se "baca" koliko god puta želiš uz uplatu kotizacije), Ćosić je imao ukupno treći rezultat od 646 čunjeva. Ponovo je najbolji bio Mitja Gornik sa 693 čunja, drugi je bio Stoklas sa 660 "drva". Čongor Baranj je na glavnom turniru bio sedmi sa 637 čunjeva, Ervin Feldejak (Senta) 12. sa 622 čunja, a Vlada Bajić iz Crvene zvezde BN Bos je bio 16. sa 616 čunjeva.

Pre ovog turnira, odigran je turnir u Pivki, Čongor Baranj je osvojio treće mesto sa 639 čunjeva, iza internacionalca Borisa Benedika (Rot vajs Nemačka) koji je postavio rekord kuglane sa 689 "drva" i Kostadina Meneva (Zadar) koji je oborio 671 čunj. Gavra Ćosić je bio šesti sa 630 čunjeva. Na ovom turniru bilo je samo jedno bacanje.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški klub Senta
Adresa: k.e.k. 16/13
Grad: Senta 24400
e-mail: hocevar@eunet.rs
Tel: 024 815 230

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Protekle nedelje održan je Srpsko - Slovenački poslovni forum koji je okupio preko 200 uspešnih... Više...

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed