ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Beograd, 04. Juni 2014. PR Objave: Saopštenje -

ELTEC PETROL jedan od partnera ekonomske saradnje Srbije i Slovenije

Protekle nedelje održan je Srpsko - Slovenački poslovni forum koji je okupio preko 200 uspešnih slovenačkih i srpskih kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Učesnik ovog foruma bio je i ELTEC PETROL, jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija (Energy Service Company). Skup je održan na najvišem državničkom nivou, prisustvovali su predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, kao i ministri finansija i trgovine Srbije i Slovenije.

Protekle nedelje održan je Srpsko - Slovenački poslovni forum  koji je okupio preko 200 uspešnih slovenačkih i srpskih  kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Učesnik ovog foruma bio je i ELTEC PETROL, jedna od vodećih regionalnih ESCO kompanija (Energy Service Company).

Skup je održan na najvišem državničkom nivou, prisustvovali su predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, kao i ministri finansija i trgovine Srbije i Slovenije. Nakon uvodnog dela foruma, počeli su B2B (bussiness to bussines) sastanci na kojima su kompanije mogle međusobno da razgovaraju o poslovnim iskustvima kao i mogućnostima međusobne saradnje. ELTEC PETROL  imao je niz sastanaka sa budućim poslovnim partnerima, predstavnicima lokalnih samouprava kao i proizvođačima opreme pomoću koje je moguće što kvalitetnije realizovati projekte iz oblasti energetske efikasnosti.

ELTEC PETROL već čitavu deceniju uspešno realizuje projekte ugovaranja energetskih usluga u oblasti efikasne potrošnje energije i obnovljivih izvora energije u javnom sektoru, uslužnom sektoru i industriji. Pruža celovita rešenja efikasne upotrebe energije pri planiranju, izgradnji, obnovi i upravljanju objektima sa ciljem održivog razvoja. ELTEC PETROL rešenja ekonomičnog planiranja izgradnje, rekonstrukcije i upravljanja proizvodnim izvorima, distribucije i potrošnje energije za grejanje i hlađenje i gasa nudi poslujući kroz četiri osnovna stuba:  daljinska energetika, energetsko upravljanje objektima, efikasna rasveta i vodovodni sistem.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Za fantastično stanje vašeg organizma - Slana pećina Fantastico

Zakoračite u svet zdrave soli Dva osnovna preduslova za svakodnevno funkcionisanje su dobro zdravlje... Više...

Do uštede energije samo kroz usklađivanje zakona

Kompanija ELTEC PETROL inicirala okrugli sto: "Unapređenje i usklađivanje propisa neophodnih za... Više...

Održan Prvi Forum "Energetska efikasnost u opštinama"

U četvrtak, 5. marta 2015. godine, u organizaciji Certop Srbija, članice grupacije CERTOP INTERNATIONAL... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed