Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja - Coca - Cola HBC Serbia

Beograd, 15. April 2010. PR Objave: Intervju -

Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja - Coca - Cola HBC Serbia

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike "Priznanja 2009"- Coca - Cola HBC Serbia u kategoriji: Interne komunikacije Coca- Cola HBC Serbia a.d. Zemun- Aktivacija kutija za sugestije zaposlenih.

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike "Priznanja 2009"- Coca - Cola HBC Serbia u kategoriji: Interne komunikacije Coca- Cola  HBC Serbia a.d. Zemun- Aktivacija kutija za sugestije zaposlenih.

1. Kada prođe uzbuđenje i euforija, šta ostaje od osećanja vezanih za nagradu koju ste dobili?

Ostaje osećanje zadovoljstva koje vam uvek da uspešno realizovan projekat. Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je 1.500 zaposlenih primilo poruku kampanje, da smo ih dodatno angažovali i uneli im radost i duh inovacija u svakodnevne aktivnosti. PRiznanje je bila dodatna potvrda da je to što smo radili jako dobro i da smo na pravom putu.

2. Ovo je najveće priznanje struke. Ipak, da li nagrade u našem društvu i poslovanju pružaju pravu mogućnost za dodatni napredak i afirmaciju u poslu, da li ih dovoljno cene?

Ispred kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija mogu da Vam kažem da je nama nagrada bila značajan  podstrek za dalji rad. Što se PR struke tiče, čini mi se da nagrade počinju sve više da se cene. Mislim da je puno toga urađeno na afirmaciji PRiznanja i da svako od nas može kroz svoj rad mnogo da doprinese kako građenju imidža same nagrade, tako i naše struke.

3. Šta se važno dogodilo u Vašem poslu od dodele PRiznanja?

Kao što sam već rekla, nagrada je mojim kolegama i meni, kao i ljudima iz agencije Pin soft sa kojima smo radili na nagrađenom projektu, bila veliki motivator za dalji rad, tako da smo u 2009-oj godini još više unapredili Interne komunikacije u kompaniji. Nagrada je osnažila kulturu inovacija koja čoveka nagoni da svaki put daš više od sebe i da uradiš istu stvar, ali na malo drugačiji način.

4. Jeste li već dodali PRiznanje u svoj CV ili portfolio kompanije?

Apsolutno! Ovo jeste prva, ali verujem ne i poslednja naša nagrada iz oblasti Internih komunikacija. Priznanja su dobra referenca ne samo za pojednica, nego i za kompaniju, jer stvaraju dobru sliku o firmi kako u očima potrošača, kupaca, lokalne zajednice, tako i kod zaposlenih. Informaciju o PRiznanju objavili smo kako na našem sajtu, časopisu za zaposlene u Srbiji i Coca-Cola Hellenic grupaciji, tako i u svim izveštajima.

5. Da li ste pratili rad kolega ili javnih institucija, da li biste Vi nekog predložili za PRiznanje?

Kao što i samo ime kaže – Interne komunikacije, jesu interna stvar svake kompanije pa je teže imati uvid u njih. Svakako, putem nekih seminara na kojima su kompanije imale mogućnost da predstave svoja dostignuća na ovom polju, bila sam u prilici da vidim nekoliko dobrih primera šta su to ostale kolege radile po pitanju Internih komunikacija, ali bi mi zaista teško bilo da izdvojim nekog posebno.

6. Da li imate neku poruku za one koji će ove godine prvi put konkurisati za Priznanje ili razmišljaju da li to treba da učine?

Mislim da se oko toga ne treba dvoumiti jer je korist višestruka, kako za tim koji radi na projektu, tako i za samu kompaniju. Zdrav takmičarski duh je uvek dobar za dalji razvoj tima i njegovih kreativnih potencijala.

Učeše na konkursu je prava prilika da rezultate svojih projekata predstavite kolegama, profesionalcima iz naše branše. Nagrađeni na konkursu imaće veliki podstrek za dalji rad, a svi ostali učesnici dobiće priliku da unaprede svoju praksu i da svi zajedno rastemo.

Prezentaciju pobedničkog rada možete preuzeti na sledećoj adresi:
http://www.pr.org.rs/upload/documents/aktivacija%20kutija%20za%20sugestije%20zaposlenih.pdfPODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

Pino-Toys i Uroš Petrović dobili priznanje "Dobra igračka" za zajedničku igračku

Nova društvena igra kompanije Jamax M Martina zagonetna kutija osvojila je priznanje "Dobra igračka"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed