Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja - Dragana Roter

Beograd, 13. April 2010. PR Objave: Intervju -

  Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja - Dragana Roter

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike PRiZNANJA - Dragana Roter u kategoriji: Korporativne komunikacije - velika preduzeća - Vip mobile.

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike PRiZNANJA - Dragana Roter u kategoriji: Korporativne komunikacije - velika preduzeća - Vip mobile.

1. Kada prođe uzbuđenje i euforija, šta ostaje od osećanja vezanih za nagradu koju ste dobili?

Najvažnije nam je da dobro komuniciramo sa našim korisnicima, medijima, relevantnim udruženjima potrošača, organizacijama, saradnicima u poslovnom sektoru i našim zaposlenima. Trudimo se da u komunikaciji budemo jasni, precizni, otvoreni, originalni, te da u pravo vreme odgovorimo na potrebe svih ciljnih grupa. Kada su uz to naši napori prepoznati i priznati od strane kolega iz profesije i stručnjaka u oblasti korporativnih komunikacija, to je sjajna potvrda da smo naš cilj uspešno realizovali, kao i dodatan podsticaj za pomeranje granica koje smo sebi postavili.

2. Ovo je najviše priznanje struke. Ipak, da li nagrade u našem društvu i poslovanju pružaju pravu mogućnost za dodatni napredak i afirmaciju u poslu, da li ih dovoljno cene?

U celokupnom poslovanju Vip-a, pa tako i u korporativnim komunikacijama, vodimo se pre svega vrlo visokim standardima, čijim ispunjenjem smo došli i do brojnih nagrada. To za nas znači da relevantna udruženja afirmišu kvalitet, ističu dobru praksu i podržavaju razvoj odnosa s javnošću u skladu sa savremenim tendencijama i na najvišem nivou. Važno je ustanoviti ovakva priznanja, ali i pažljivo raditi na unapređenju sistema vrednovanja, otvaranju novih mogućnosti kroz nove kategorije i podsticanju kreativnosti i inovativnosti komunikacionih rešenja.

3. Šta se važno dogodilo u Vašem poslu od dodele PRiznanja?

Vip nastavlja sa svim elementima eksternih i internih korporativnih komunikacija, razvijajući mnoštvo novih alata i projekata. U prethodnoj godini pokrenuli smo prvi konkurs za domaće programere "Vip Android Challenge", kojim smo motivisali domaće IT stručnjake za razvoj Android aplikacija sa lokalnom primenljivošću. Razvijamo i naše aktivnosti na polju korporativne društvene odgovornosti, kao što su projekat stipendiranja mladih talenata "Budi Vip student", novogodišnje donacije deci bez roditeljskog staranja i deci sa posebnim potrebama, a veoma smo aktivni i u obezbeđivanju donacija i podršci mnogim socijalnim grupama u Srbiji kroz samoinicijativne ili zajedničke aktivnosti. Ostvarujemo dobru komunikaciju i kroz integrisane kampanje i brojna sponzorstva, usmerena pre svega na mlade koji se afirmišu u oblasti sporta i kulture. Kroz aktivnu komunikaciju o mnogim značajnim pitanjima, realizujemo konstruktivnu diskusiju na korporativne teme, od izuzetnog značaja za razvoj tržišta i dobrobit krajnjih korisnika.

4. Jeste li već dodali PRiznanje u svoj CV ili portfolio kompanije?

Nagrada Društva za odnose s javnošću za najbolje korporativne komunikacije u prethodnoj godini je pre svega timski uspeh, na koji smo izuzetno ponosni. Naravno, ovo priznanje sa zadovoljstvom ističemo kao deo korporativnog ugleda.

5. Da li ste pratili rad kolega ili javnih institucija, da li biste Vi nekog predložili za PRiznanje?

Primećujemo da se na polju korporativnih komunikacija u Srbiji realizuje mnogo kvalitetnih i kreativnih aktivnosti, kao i da je oblast odnosa s javnošću kod nas u procesu stalnog razvoja i napretka. Velika konkurentnost prilikom odabira najuspešnijih u okviru PRijema ukazuje na brojne odlične projekte sa sjajnim rezultatima.

6. Da li imate neku poruku za one koji će ove godine prvi put konkurisati za PRiznanje ili razmišljaju da li to treba da učine?

PRijem je odlična prilika da vaše kolege i eksperti u oblasti komunikacija ocene vaš rad u protekloj godini. Upravo je to razlog zbog kojeg svakako preporučujemo da se prijavite, i dobijete stručno mišljenje o postignutim rezultatima. Odvažite se, i verujte u svoj i rad svog tima!

Prezentaciju pobedničkog rada možete preuzeti na sledećoj adresi:

http://www.pr.org.rs/upload/documents/Vip_KorporativneKomunikacije_PRijem09.pdfPODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

Pino-Toys i Uroš Petrović dobili priznanje "Dobra igračka" za zajedničku igračku

Nova društvena igra kompanije Jamax M Martina zagonetna kutija osvojila je priznanje "Dobra igračka"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed