Mini intervju prošlogodišnjih dobitnika PRiznanja - Maja Dželatović u ime kompanije Holcim

Beograd, 12. April 2010. PR Objave: Intervju -

Mini intervju proÅ¡logodiÅ¡njih dobitnika PRiznanja - Maja DželatoviÄ u ime kompanije Holcim

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike PRiZNANJA - Maja Dželatović u ime kompanije Holcim o pobedama u 2 kategorije: No budget kampanje - "Bezbednost i zdravlje na radu na gradilištima" i Integrisane kampanje - Kuća snova.

Društvo Srbije za odnose sa javnošću predstavlja prošlogodišnje dobitnike PRiZNANJA - Maja Dželatović u ime kompanije Holcim o pobedama u 2 kategorije: No budget kampanje - "Bezbednost i zdravlje na radu na gradilištima" i Integrisane kampanje -  Kuća snova.

1. Kada prođe uzbuđenje i euforija, šta ostaje od osećanja vezanih za nagradu koju ste dobili?
Pre svega ostaje zadovoljstvo činjenicom da smo odlično obavili svoj posao, što su kolege iz struke prepoznale i nagradile. Činjenica da su nagrade pristigle u vreme krize, kada smo se svi suočavali sa nimalo optimističnim prognozama, učinila ih je dodatno ohrabrujućim i značajnim.

2. Ovo je najviše priznanje struke. Ipak, da li nagrade u našem društvu i poslovanju pružaju pravu mogućnost za dodatni napredak i afirmaciju u poslu, da li ih dovoljno cene?
Upravo je činjenica da predstavlja priznanje kolega iz struke, ono što ovoj nagradi obezbeđuje dodatni kredibilitet i značaj. Mnoštvo čestitiki i pohvala koje smo dobili za nas su pokazatelj da su ove nagrade imale odjeka u stručnoj javnosti. Nagrađeni projekti su izazvali veliko interesovanje naših kolega, što nas dovodi do zaključka da domaća PR struka zaista ceni ovo najrelevantnije i najznačajnije domaće priznanje u oblasti odnosa s javnošću.

3. Šta se važno dogodilo u Vašem poslu od dodele PRiznanja?
Ubrzo nakon što je domaća stručna javnost prepoznala kvalitet projekta sponzorstva Kuće snova, usledile su i internacionalne nagrade. Pre svega SABRE nagrada koja uživa veliki ugled u Severnoj Americi, gde se dodeljuje preko dve decenije. Ovo priznanje smo osvojili u kategoriji Construction and Development, u konkurenciji velikog broja projekata iz Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Zatim je usledilo i najznačajnije svetsko priznanje u oblasti odnosa sa javnošću – IPRA nagrada, koju smo za pomenuti projekat osvojili u kategoriji Sponzorstva, i koja nam je uručena na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, krajem 2009. godine. 

4. Jeste li već dodali PRiznanje u svoj CV ili portfolio kompanije?
Naravno! Vrlo smo ponosni na ovu nagradu, imajući u vidu kredibilitet institucije koja je dodeljuje. Kao i mnoge naše kolege, izuzetno cenimo napore i nastojanje DSOJ—a da doprinese unapređenju domaće PR struke, da pomogne uvođenje i primenu najviših profesionalnih i etičkih standarda i podstakne saradnju i razmenu iskustava među PR profesionalcima u zemlji.

5. Da li ste pratili rad kolega ili javnih institucija, da li biste Vi nekog predložili za PRiznanje?
U ovom trenutku ne bih mogla nikoga da izdvojim, ali svakako pratim rad kolega iz struke i sa velikim zadovoljstvom primećujem značajan napredak, kako u pogledu idejnih rešenja, tako i u kvalitetu njihove implementacije.

6. Da li imate neku poruku za one koji će ove godine prvi put konkurisati za PRiznanje ili razmišljaju da li to treba da učine?
Ukoliko veruju u svoj projekat i zadovoljni su postignutim rezultatima, svakako treba da se prijave za PRiznanje. U slučaju da nagrada izostane, to ne treba shvatiti kao neuspeh, i naravno nipošto ne odustati u budućnosti. Konkurencija za sve kategorije PRiznanja je iz godine u godinu sve jača, kvalitet prijavljenih projekata je na vrlo visokom nivou, ali od toga ne treba ustuknuti, jer je to upravo ono što sve nas motiviše da pružimo svoj maksimum. Pri tom, ne treba zaboraviti da je ovo odličan način da jedni drugima prenesemo znanje i iskustvo, što je od neprocenjivog značaja za dalji razvoj PR struke u zemlji.

Prezentacije pobedničkih radova možete preuzeti na sledećim adresama:

No budget kampanje - "Bezbednost i zdravlje na radu na gradilištima": http://www.pr.org.rs/upload/documents/Holcim_BezbednostNaGradilistima_NoBudget.pdf

Integrisane kampanje - Kuća snova: http://www.pr.org.rs/upload/documents/Holcim_KucaSnova_IntegrisaneKampanje.pdfPODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Drugu godinu za redom Marquis Intelligence iz Beograda dobio priznanje za kvalitet rešenja i usluga na prestižnim objektima u Londonu

Marquis Intelligence iz Beograda dao je ogroman doprinos proglašenju London City Airport-a za najbolji... Više...

Dve nagrade: mr Aleksandra Kesrović, principal i Britanska internacionalna škola laureati nagrade "Summit success"

U sredu, 28. aprila u Tržnom centru Ušće, Cinelpexx dvorana, dodeljene su nagrade „Summit saccess"... Više...

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed