Drugu godinu za redom Marquis Intelligence iz Beograda dobio priznanje za kvalitet rešenja i usluga na prestižnim objektima u Londonu

Beograd, 22. Decembar 2023. PR Objave: Saopštenje -

Drugu godinu za redom Marquis Intelligence iz Beograda dobio priznanje za kvalitet rešenja i usluga na prestižnim objektima u Londonu

Marquis Intelligence iz Beograda dao je ogroman doprinos proglašenju London City Airport-a za najbolji aerodrom u Velikoj Britaniji za 2023, u organizaciji AirHelp-a. Ovo je druga godina za redom da ovo srpsko preduzeće uzima značajnu ulogu u dobijanju laskavih titula u Velikoj Britaniji. Da podsetimo, prošle godine je rešenje Marquis Intelligence dobilo prvu nagradu za tehničko rešenje primenjeno u ekskluzivnom hotelu Beaumont u Londonu u organizaciji The Brit List Award 2022.

Marquis Intelligence tehničko rešenje za prečišćavanje vazduha u luksuznom hotelu Beaumont u centru Londona je prošle godine osvojilo prvu nagradu u organizaciji The Brit List Award 2022, UK u kategoriji The Best In Tech, a ove godine njihova rešenja dala su veliki doprinos u aerodromskoj industriji u UK.

Naime, pre nekoliko dana titulu najboljeg aerodroma u Velikoj Britaniji za 2023, u organizaciji AirHelp-a osvojio je London City Airport, a ogroman doprinos u dobijanju ove laskave titule imala su tehnička rešenja i sistemi za obradu vazduha isporučeni, ugrađeni i održavani od strane Marquis Intelligence-a.

Kada i kako je počela saradnja sa London City Airport-om (LCY)?

Stručnjaci za kvalitet vazduha iz Marquis Intelligence su na CPD prezentaciji tehničkom rukovodstvu LCY-a u Londonu, 2015. godine, predstavili   mogućnosti unapređenja kvaliteta vazduha na postojećim sistemima ventilacije aerodromskih zgrada.

Posebno interesovanje LCY je pokazao za rešavanje nakupljanja statičkog elektriciteta u carinskoj zoni, gde su bile česte primedbe carinika na „skakanje varnica".
Razrađeno je tehničko rešenje, usvojeno od strane LCY-a, pa ubrzo nakon toga i realizovano. Problem je rešen, a dugoročna saradnja uspešno započeta.

O kakvoj nagradi se radi?

U aerodromskoj industriji, vrši se praćenje parametara rada i na osnovu njih rangiranje aerodroma. Na ovogodišnjoj listi London City Airport je  proglašen za najbolji aerodrom u Velikoj Britaniji u kategoriji iskustva putnika.

Kako iskustvo putnika uključuje svaki segment putovanja, od inspiracije do rezervacije i povratnih informacija, jasno je da kvalitet vazduha ima ključan uticaj na percepciju usluge koje pruža aerodrom.

Pošto London City Airport leži na čuvenim Londonskim dokovima, izložen je lošem kvalitetu spoljašnjeg vazduha od izduvnih gasova aviona, drumskih vozila sa obližnjih saobraćajnica, kao i od emisije čestica i neprijatnih mirisa iz susedne šećerane.

Zbog skučenosti prostora, avioni se na ovom aerodromu parkiraju direktno uz aerodromske zgrade, pa se otvaranjem vrata za ulazak i izlazak putnika izduvni gasovi direktno upumpavaju u aerodromske zgrade. Osim toga, spoljašnji zagađen vazduh uvlači se centralnim sistemima ventilacije.

Pošto kvalitet vazduha utiče na 75% faktora okruženja pitanje je kako je LCY uspeo dobiti tako prestižno priznanje?

Marquis Intelligence iz Beograda je uspešno rešio probleme statičkog elektriciteta i prečišćavanja vazduha na centralnim sistemima ventilacije.

Ovo je prepoznato kao ogromni doprinos tima Marquis Intelligence dobijanju tiule LCY-a za aerodrom broj jedan u Velikoj Britaniji.

Marquis Intelligence rešenja za prečišćavanje vazduha pružaju optimalnu bezbednost, dobrobit i udobnost putnika na London City Airport-u.

Stručnjaci za kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru Marquis Intelligence predvodili su sve projekte obrade vazduha na LCY-u od početka do kraja, a instaliranu opremu održavaju iz godine u godinu.

Njihova rešenja će se primenjivati i na proširenju London City Airporta, tj. objektima koji su trenutno u izgradnji.

Detaljnije o dobijenoj nagradi i razlozima zašto je osvojena, možete pročitati preko ovog linka:
https://www.ekapija.com/news/4501207/resenje-srpske-firme-dalo-veliki-doprinos-proglasenju-london-city-airport-a-za

 

O kompaniji Marquis Intelligence
Marquis Intelligence je vodeći internacionalni integrator rešenja za prečišćavanje vazduha u zatvorenom prostoru, sa više od 30 godina direktnog tržišnog iskustva.PODACI O FIRMI

Naziv: Marquis Commerce doo
Adresa: Carice Milice 12
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@marquis.rs
Web: https://www.marquis.rs/
Tel: +381 11 30 34 567
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Janaćković
Funkcija: Prodaja
Tel: 011 303 4564
e-mail: vjanackovic@marquis.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tri od četiri najbogatija Srbina su vizionari sa fenomenalnim osećajem za dobre poslovne odluke - čist vazduh vitalni faktor za uspešno poslovanje

Ovi istaknuti pojedinci umeli su pre ostalih prepoznati značaj kvaliteta vazduha na njihov poslovni... Više...

Tri od četiri najbogatija Srbina su vizionari sa fenomenalnim osećajem za dobre poslovne odluke - čist vazduh vitalni faktor za uspešno poslovanje

Ovi istaknuti pojedinci umeli su pre ostalih prepoznati značaj kvaliteta vazduha na njihov poslovni... Više...

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed