Kragujevčani se dobro pojačali

Kragujevac, 19. Januar 2010. PR Objave: Obaveštenje -

KragujevÄani se dobro pojaÄali

Dvojica srpskih reprezentativaca, Goran Šmelecerović (balkanski šampion iz 2006.) i nekadašnji profesionalac u Tošibi (SAD), Predrag Prokić, pojačali su u prelaznom roku kragujevački Radnički! Obojica su došla iz niškog Železničara MBN.

Dvojica srpskih reprezentativaca, Goran Šmelecerović (balkanski šampion iz 2006.) i nekadašnji profesionalac u Tošibi (SAD), Predrag Prokić, pojačali su u prelaznom roku kragujevački Radnički! Obojica su došla iz niškog Železničara MBN.

Tako je Radnički, lane najtrofejniji srpski klub u planinskom biciklizmu, počeo da stvara dobru ekipu i u drumskom bicikliozmu, jer će uz ova dva asa iskustvo sticati i junior Aleksandar Cvetković i mladi Lazar Filipović!

- Manja grupa biciklista već je prošla dva ciklusa  zimskih priprema- kaže sportski direktor kluba Aleksandar Marić. – Lazar Filipović, Aleksandar Cvetković, Predrag Prokić i Bojan Đurđić su se upravo vratili sa Jadrana gde su proveli desetak dana u Šušnju u prelepom ambijentu hotela Adrija, okruženi pažnjom i ljubaznošću osoblja, tako da sa mnogo optimizma dočekujemo početak sezone i Šampionat Srbije u ciklo krosu u Kraljevu 23. januara. Mi smo već upisali pobedu u ovoj godini, naša legenda Zoran Živković, trijumfovao je u "Novogodišnjem kupu" u Novom Sadu. Slavio je u poslednjoj, trećoj, trci, što mu je, uz drugo mesto u drugoj trci, bilo dovoljno i za  prvo mesto u generalnom plasmanu ovog takmičenja... Naš junior Mirko Skandarski zauzeo je 12. mesto u "Novogodišnjem kupu"...

Prošle godine na ciklo kros Šampionatu Srbije, takođe u Kraljevu, reprezentativac Radničkog Bojan Đurđić, najbolji srpski biciklista u planinskom biciklizmu 2009. osvojio je vicešampionsku titulu iza Kraljevčanina Ivana Jovanovića. Đurđić je lane pobedio na Šampionatu Srbije u planinskom biciklizmu i u Ligi Srbije u planinskom biciklizmu, a Radnički je bio najbolji klub u ligaškom takmičenju.

- Kragujevac je svojevremeno bio jak centar u drumskom biciklizmu. Verujemo da ćemo sa dva iskusna vozača kakavi su Šmelcerovi i Prokić, uspeti da i u ovoj disciplini vratimo naš grad na biciklističku mapu Srbije - dodao je Marić. – Imamo podršku društevno sportskih organizacija grada, prošle godine bili smo domaćini završnice trke "Kroz Srbiju", uz nas su i malobrojni, ali verni, prijatelji biciklističkog sporta i nadamo se lepoj i uspešnoj sezoni.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Evropska iskustva kao model za revitalizaciju "Kneževog arsenala"

Pomoćnik gradonačelnika Kragujevca za međunarodnu saradnju Boris Kovačević posetio je Finsku.... Više...

Akcija "Cif čisti Srbiju" započela čišćenjem spomenika u Kragujevcu - Zablistao spomenik Vuku Karadžiću

U okviru velike akcije čišćenja kulturno istorijskih spomenika u gradovima širom Srbije, očišćen... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed