Ako i niste bloger - postaćete!

Niš, 24. Avgust 2009. PR Objave: Intervju -

Ako i niste bloger - postaÄete!

Najbolji način predstavljanja nastupajućih dešavanja je objavljivanje serije tekstova - intervjua sa predavačima o njihovom nastupu na BlogOpenu 2009 i samom iskustvu blogovanja. Serijal "otvara" niški bloger koji godinama unazad Internet koristi kao kanal za popularizaciju nauke. Postavili smo par pitanja Milanu Miloševiću.

Kako bi ukratko najavio svoje predavanje na BlogOpenu?

Tema predavanja biće Međunarodna godina astronomije, Internet akcija "Počni da otkrivaš svemir" koja je tim povodom organizovana i trenutna dostupnost sadržaja iz astronomije na Internetu.
Ipak, mi astronomi smo čudni ljudi, u stanju da satima gledamo u bele tačkice rasute po nebeskom svodu ili šarene fotografije na monitorima naših računara. Biće ovo i zgodna prilika za kratko putovanje i upoznavanje sa svetom koji je tamo negde daleko. Dođite, zauzmite svoja mesta, vežite se i krećemo na dalek put.

Kakvi su bili tvoji blogging počeci?

Ne bih o tome pričao u prošlom vremenu. Smatram da ako neki posao stvari želite dobro da radite na sebe uvek morate da gledate kao na početnika. Jedini način da posao uradite kvalitetno je da ga radite kao i prvi put. Kada posao, a naročito pisanje, pređe u rutinu najčešće kvalitet izostane.
Pravi početak bio je davno, pre desetak godina. Tada se nije zvao blog, ali suština je ostala ista, promenjeno je samo ime. Lepo je pisati kada znate da će ono što napišete nekome otkriti tajne jednog nepoznatog sveta (iz bajke).

Tvoja poruka blogerima i ostalim (potencijalnim) posetiocima BlogOpena?

Blogovi su super mesto, pišete šta želite i  kako želite. To će se nekome svideti, nekome neće, ali zar je to važno? Ne živite i ne pišete zbog drugih već zbog sebe.
Dođite, vidite i uživajte. Odlično mesto za druženje, upoznavanje starih i novih prijatelja, razmenu iskustva i ideja. Ako niste bloger, isto dođite, postaćete.PODACI O FIRMI

Naziv: Blogopen.eu
Grad:
Web: www.blogopen.eu

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

AIBG Nis Summit - konferencija o veštačkoj inteligenciji

Studentska organizacija BEST Niš ove godine po prvi put organizuje takmičenje Artificial Intelligence... Više...

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi - Job... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed