Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Niš, 26. Februar 2018. PR Objave: Najava -

Job Fair 2018 - Tvoja karijera poÄinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi - Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!", jubilarni deseti put, 5. i 6. marta u holu i na međuspratu Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija.

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi - Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!", jubilarni deseti put, 5. i 6. marta u holu i na međuspratu Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Događaj će podržati naši dugogodišnji generalni pokrovitelj „Microsoft Development Center Serbia", kao i kompanija „ApexSQL", koja je treći put zaredom naš generalni pokrovitelj. Zlatni pokrovitelji sajma ove godine su „INGSoftware", „HTECgroup", „LEONI" i „British American Tobacco". Prvi put će na sajmu učestvovati i bugarska kompanija „Melexis". Studenti će imati priliku da se sretnu i sa predstavnicima kompanija: „enjoying", „Quantox", „OIP", „Johnson electric", „Webelinx", „Comtrade", „Zuhlke", „CRH" koje predstavljaju samo deo od ukupno 30 kompanija.

Takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti dobiju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Na samom sajmu biće organizovani intervjui pet kompanija učesnica - „HTECgroup", „LEONI", „Melexis", „Zuhlke" i „British American Tobacco".

Pre sajma će kompanija „ApexSQL" održati tribinu na temu „Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji?",  u Kancelariji za mlade, dana 01.03.2018. sa početkom u 17h.

Tokom ovog dvodnevnog događaja održaće se kratke prezentacije učesnika, na kojima će kompanije pružiti osnovne informacije o oblasti i načinu svog poslovanja.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u novoj elektronskoj CV bazi. Ona će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.



PODACI O FIRMI

Naziv: Job Fair 2018
Adresa: Aleksandra Medvedeva 14a
Grad: Niš 18000
e-mail: nis@BEST.eu.org
Web: jobfairnis.rs
Tel: +381 18 529 375
Kontakt osoba:
Ime: Anastasija Lavrenčić
Funkcija: Media relations team
Tel:
e-mail: anastasija.lavrencic@best.eu.org

Više...

Ključne reči

studenti, posao, praksa, nis, sajam, job fair, best

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed