Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Beograd, 21. Februar 2024. PR Objave: Saopštenje -

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd i ove godine tradicionalno organizuje ovaj projekat koji broji oko 200 učesnika. ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope i koja je posvećena jačanju odnosa između akademske i poslovne zajednice.

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta.
Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd i ove godine tradicionalno organizuje ovaj projekat koji broji oko 200 učesnika. ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope i koja je posvećena jačanju odnosa između akademske i poslovne zajednice.

Šta je to CASE STUDY SHOW?

Case Study Show je projekat koji ti pruža priliku da se povežeš sa velikim brojem kompanija i drugih studenata, pokažeš svoj potencijal u rešavanju nekog poslovnog problema neke od najvećih kompanija na našem tržištu i tako osvojiš praksu u istoj.
Ovaj projekat ne predstavlja samo priliku za učenje i profesionaln i lični rast studenata, već i za kompanije da otkriju i angažuju budeće lidere i u svojim redovima.
Zbog svega navedenog, Case Study Show predstavlja najveći projekat Beogradskog univerziteta koji nastavlja da raste iz godine u godinu i donosi divne uspomene i konekcije sa vodećim kompanijama na našim prostorima.

Uspeh počinje od tebe?

Projekat čini nekoliko delova koji se odnose na nekoliko pažljivo osmišljenih radionica, intervjua sa kompanijama i ostalim delovima koji će te pripremiti za uspešan ulazak u korporativni svet.

7. mart - Prvi dan projekta je rezervisan za svečano otvaranje projekta i formalno, ali i neformalno upoznavanje učesnika sa kompanijama. Kroz Show (Me) Business će kompanije imati priliku sa upoznaju učesnike sa svojim načinom rada i poslovanja, dok će tokom Meet up-a učesnici kroz neformalnu komunikaciju ostvariti prvi kontakt sa kompanijama i iskoristiti svoju šansu da ostave dobar utisak.

8. - 10. marta - Za naredna 3 dana su osmišljene radionice koje će se realizovati kroz Case Academy i Business Case Academy, na kojima će učesnici imati priliku da steknu potrebna znanja i veštine za rešavanje studije slučaja.- Studenti prve, druge i treće godine koji nemaju prethodnog iskustva u rešavanju studije slučaja će na Case Academy imati priliku da nauče metodologiju rešavanja studije slučaja, ali i da od iskusnih predavača čuju sve o veštinama koje su im neophodne u daljoj karijeri.- Za studente viših godina i master studija, detaljnija predavanja koja ih spremaju za rešavanje studije održavaju se u okviru Business Case Academy.

- 13. i 14. mart - Trenutak da studenti prezentuju svoja rešenja na kojima su radili pred predstavnicima kompanija. Case Room i Business Case su organizovani tako da svaki tim ima podjednaku mogućnost da svoje rešenje i sebe predstavi na najbolji način, osvoji nagrade, a studenti starijih godina imaju i priliku da osvoje praksu.

- 15.mart - Studente čeka posebna prilika da osvoje praksu kroz Speed Dating, sedmominutne intervjue sa predstavnicima vodećih kompanija. Ovaj deo projekta omogućava studentima da zakorače u korporativni svet i započnu svoju karijeru, a i unaprede svoje veštine za buduće intervjue.Ovom prilikom pozivamo tebe i sve ostale studente Univerziteta u Beogradu da se oprobaju u rešavanju realnih poslovnih problema, steknu nova znanja i poznanstva i potencijalno pobede u praksi.

 

Da, uspeh počinje od tebe.Zato je bitno da odabereš pravi početak!
Prijave su OTVORENE i traju do 20.februara.

 

Za više informacija, posetite naše društvene mreže: Instagram @estiemlgbelgrade, Facebook ESTIEM LG Belgrade, Facebook Case Study Show, LinkedIn ESTIEM LG Belgrade, LinkedIn Case Study Show, TikTok @estiem.lg.belgrade.

 

Link ka prijaviPODACI O FIRMI

Naziv: ESTIEM
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
Web: https://estiem.org/
Tel: 0637240913
Kontakt osoba:
Ime: Milan Matović
Funkcija: Public Relations and Marketing Team Member
Tel:
e-mail: milan.matovic@estiem.org

Više...

Ključne reči

studenti, praksa, case study show

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed