Tri od četiri najbogatija Srbina su vizionari sa fenomenalnim osećajem za dobre poslovne odluke - čist vazduh vitalni faktor za uspešno poslovanje

Beograd, 09. Januar 2024. PR Objave: Saopštenje -

Tri od Äetiri najbogatija Srbina su vizionari sa fenomenalnim oseÄajem za dobre poslovne odluke - Äist vazduh vitalni faktor za uspeÅ¡no poslovanje

Ovi istaknuti pojedinci umeli su pre ostalih prepoznati značaj kvaliteta vazduha na njihov poslovni uspeh. Marquis Intelligence iz Beograda je imao čast da bude odabran kao njihov partner i obezbedi inovativna tehnička rešenja i profesionalnu opremu za prečišćavanje vazduha prilagođenu specifičnim potrebama svakoga od njih. „Rad sa ovim istaknutim ličnostima je priznanje naše posvećenosti" izjavio direktor i osnivač Marquis Intelligence-a.

Krajem decembra 2023. u novogodišnjem dvobroju „Nedeljnika" objavljena je tradicionalna lista 10 najbogatijih ljudi u Srbiji za proteklu godinu.

Šta odvaja tri od četiri prva na listi najbogatijih Srba?

Ovi istaknuti pojedinci, čije identitete nećemo otkrivati radi diskrecije, su vlasnici nekoliko objekata, uključujući privatne kuće, kancelarijske i javne prostore, kao i restorane, gde se koristi vrhunska, profesionalna oprema za prečišćavanje vazduha.

Oni su, ne samo biznismeni, nego pre svega vizionari sa izraženom sposobnošću za prepoznavanje bitnih faktora za očuvanje i unapređenje poslovanja.

Umeli su, pre ostalih, prepoznati značaj kvaliteta vazduha na njihovo zdravlje, kvalitet življenja i poslovnu uspešnost.

Marquis Intelligence, lider u oblasti inovacija u prečišćavanju vazduha, imao je čast biti odabran kao partner ovih uticajnih pojedinaca.

Sposobnost prepoznavanja važnosti kvaliteta vazduha na zdravlje i profit

Čist vazduh je bitna komponenta produktivnog radnog okruženja i za vrhunske profesionalce u korporativnom okruženju.

"Zagađenje vazduha utiče na donošenje odluka - može dovesti i do grešaka kod korporativnih profesionalaca koje utiču na njihovu kompaniju" navodi Huan Palasios sa "Maastricht University School of Business and Economics".

Kroz stručnu analizu potreba, projektno rešenje sa tehničkim proračunima, isporuku, instalaciju i puštanje u rad profesionalnih sistema za prečišćavanje vazduha, Marquis Intelligence je obezbedio vrhunski kvalitet vazduha prilagođen specifičnim potrebama svakoga od njih.

"Oduvek težimo pružanju vazduha najvišeg kvaliteta klijentima, a rad sa ovim istaknutim ličnostima je priznanje naše posvećenosti", izjavio je Vladimir Janaćković, osnivač i direktor Marquis Intelligence. "Njihova sposobnost da prepoznaju važnost kvaliteta vazduha na zdravlje, životni standard i poslovni uspeh je inspiracija za sve nas, i radujemo se što smo deo njihove vizije održive budućnosti."

Unapredite biznis

Loš kvalitet vazduha predstavlja nevidljivu pretnju koja može ozbiljno ugroziti ekonomski uspeh vašeg biznisa. S toga, razmislite, da li se investiranje u dobar kvalitet vazduha isplati.

 

O kompaniji Marquis Intelligence
Marquis Intelligence je vodeći internacionalni integrator rešenja za prečišćavanje vazduha u zatvorenom prostoru, sa više od 30 godina direktnog tržišnog iskustva.PODACI O FIRMI

Naziv: Marquis Commerce doo
Adresa: Carice Milice 12
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@marquis.rs
Web: https://www.marquis.rs/
Tel: +381 11 30 34 567
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Janaćković
Funkcija: Prodaja
Tel: 011 303 4564
e-mail: vjanackovic@marquis.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Drugu godinu za redom Marquis Intelligence iz Beograda dobio priznanje za kvalitet rešenja i usluga na prestižnim objektima u Londonu

Marquis Intelligence iz Beograda dao je ogroman doprinos proglašenju London City Airport-a za najbolji... Više...

Drugu godinu za redom Marquis Intelligence iz Beograda dobio priznanje za kvalitet rešenja i usluga na prestižnim objektima u Londonu

Marquis Intelligence iz Beograda dao je ogroman doprinos proglašenju London City Airport-a za najbolji... Više...

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed