Sjajna ponuda najraznovrsnijih tipova šatora vas očekuje na sajtu militaryshop.rs

Beograd, 17. Avgust 2023. PR Objave: Saopštenje -

Sjajna ponuda najraznovrsnijih tipova Å¡atora vas oÄekuje na sajtu militaryshop.rs

U skladu sa svim vašim potrebama na sajtu militaryshop.rs možete pronaći preko 100 različitih tipova šatora ali i dodatne opreme neophodne za dobru kamp avanturu. Bilo da vam je potreban šator za kišu ili plažu bilo da tražite za jednu ili osam osoba, sve to možete pronaći na jednom mestu.

U skladu sa svim vašim potrebama na sajtu militaryshop.rs možete pronaći preko 100 različitih tipova šatora ali i dodatne opreme neophodne za dobru kamp avanturu. Bilo da vam je potreban šator za kišu ili plažu bilo da tražite za jednu ili osam osoba, sve to možete pronaći na jednom mestu.

Šatori su sastavni deo svake kamp opreme. Kada birate model za vaše sledeće putovanje, uvek imajte na umu par stvari pre nego što se odlučite za jedan. Pre svega, unapred treba da znate za koliko osoba tražite šator. Izuzetno je bitno da stanu sve vreće za spavanje u njega i da ostane bar malo ličnog prostora između njih.

Takođe, obratite pažnju i na veličinu kada je šator spakovan, i koliko je tada težak. Ne zaboravite da ćete verovatno s njim u rancu pešačiti satima. U ponudi MilitaryShop-a naći ćete više modela. Zavirite u našu raznovrsnu ponudu i izaberite model koji vama odgovara! Dobro se spremite i započnite vašu kamp avanturu. Planinarenje ili izlet u prirodi, jedan ili više dana, lake ili teške rute, koju god odluku da donesete budite sigurni da će to biti lepa uspomena puna avantura.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Primetno je da u poslednjih par godina imamo rastući trend u potražnji kamp opreme a samim tim i šatora. Od perioda korona virusa naučili smo da izolovanost u prirodi može da nam obezbedi sve zdravstvene benefite. Jedan vikend u prirodi u dobrom šatoru može biti avantura za ceo život a posebno ako takve aktivnosti sprovodite zajedno sa porodicom."

Na sledećem linku može se pogledati ponudu šatora: Šatori - Oprema Za Kampovanje - MilitaryShop

 

O brendu MilitaryShop.rs
On line prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed