Akademija Modernog Menadžmenta 2023

Beograd, 04. Juli 2023. PR Objave: Saopštenje -

Akademija Modernog Menadžmenta 2023

Da li ste spremni da ovog jula postanete produkt menadžer? Na tren se zapitajte šta to žele milioni stanovnika ove Zemlje, šta bi im olakšalo život ili ipak donelo posebno zadovoljstvo? Koje su njihove potrebe, frustracije ili aspiracije? Sa ovim znanjem možete postati vizionari koji imaju sposobnost da jednu ideju transformišu u finalni proizvod!

Da li ste spremni da ovog jula postanete produkt menadžer?

Na tren se zapitajte šta to žele milioni stanovnika ove Zemlje, šta bi im olakšalo život ili ipak donelo posebno zadovoljstvo? Koje su njihove potrebe, frustracije ili aspiracije? Sa ovim znanjem možete postati vizionari koji imaju sposobnost da jednu ideju transformišu u finalni proizvod!

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje 12. put po redu projekat Akademija Modernog Menadžmenta. ESTIEM je evropska organizacija koja povezuje studente industrijskog inženjeringa i menadžmenta, a trenutno broji oko 80 lokalnih grupa, među kojima je ova u Beogradu jedna od najaktivnijih. Svake godine se organizuju lokalni i internacionalni projekti, pri čemu se Akademija Modernog Menadžmenta izdvaja po svom edukativnom karakteru.

Ovaj ekskluzivni događaj pruža znanja o nekoj od aktuelnih tema u oblasti menadžmenta, a ove godine je fokus na PRODUCT MANAGEMENT-u. Ovogodišnji program AMM-a omogućava učesnicima sticanje sveobuhvatnog znanja i veština neophodnih za uspešno praćenje proizvoda, od same ideje do lansiranja na tržište.

1. dan, STUDIRANJE: U ponedeljak, 17. jula, saznajte koliki je uticaj produkt menadžera u procesu ideacije, razvoja i dizajna proizvoda, ali i praćenja tržišnog uspeha istog. Imaćete priliku da se upoznate sa svim njegovim zaduženjima i tako steknete utisak zašto je njegov posao, danas, jedan od najtraženijih.

2. dan, ISTRAŽIVANJE: Za utorak, 18. jul, otkrijte na koji način pojedinačne funkcije učestvuju u produkt menadžmentu, i gde leži uloga Data Science-a u životnom ciklusu jednog proizvoda.

3. dan, VALIDACIJA: U sredu 19. jula, moći ćete da proverite znanje koje ste usvojili prethodna dva dana,  nakon čega će uslediti Networking Cocktail i svečano zatvaranje projekta.

Pozivamo vas, studente Univerziteta u Beogradu, da nam se pridružite u periodu od 17. do 19. jula, saznate nešto novo, proširite svoje vidike, upoznate nove ljude i UČINITE KORAK IZNAD!

Prijave su u toku i traju do 5. jula do 23.59h!

Link ka prijavi: https://rb.gy/uq0zlPODACI O FIRMI

Naziv: ESTIEM
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
Web: https://estiem.org/
Tel: 0637240913
Kontakt osoba:
Ime: Milan Matović
Funkcija: Public Relations and Marketing Team Member
Tel:
e-mail: milan.matovic@estiem.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Međunarodni letnji akademski kurs

Evropska studentska organizacija BEST sa kancelarijom u Nišu organizuje četrnaesti po redu međunarodni... Više...

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. juna 2024. godine

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed