"Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Novi Sad, 01. Juni 2023. PR Objave: Saopštenje -

"Dan otvorenih vrata" u NauÄno-tehnoloÅ¡kom parku Novi Sad

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima pružena prilika da se direktno kod kompanija-članica NTP Novi Sad informišu o mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja.

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima pružena prilika da se direktno kod kompanija-članica NTP Novi Sad informišu o mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja.

U okvirima izložbenog segmenta manifestacije, studenti su imali i jedinstvenu priliku da neposredno od predstavnika firmi na štandovima dobiju informaciju o mogućnostima angažovanja u svakoj od predstavljenih kompanija. Konferencijski deo događaja obuhvatio je kompanijske prezentacije i tematska predavanja u amfiteatru NTP NS, a nakon toga je organizovan i obilazak prostorija pojedinih članica u Parku.

Direktor Naučno-tehnološkog parka Novi Sad Nebojša Drakulić pozdravio je prisutne i istakao:

"Dan otvorenih vrata je prvi u nizu događaja u okviru novog programa - 3alet, koji organizuje Naučno-tehnološki park Novi Sad, a koji ima za cilj da poveže studente, nauku i privredu, da bude podrška u razvoju talenata u oblasti tehnološkog razvoja i inovacija, kao i da stvori uslove za osnivanje i razvoj većeg broja startap preduzeća. Dan otvorenih vrata NTP NS postao je značajan događaj, koji studentima završnih godina, nudi velike mogućnosti za saradnju sa renomiranim tehnološko-razvojnim kompanijama."

Pored kompanija, posetioci su imali priliku da se na Startup corneru upoznaju sa radom startapova, koji posluju u okviru NTP NS kao i sa mogućnostima za studente koje nudi kancelarija EU info point Novi Sad.

Kompanije koje su se predstavile su: Schneider Electric, Novelic, Ottometric, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.PODACI O FIRMI

Naziv: Naučno-tehnološki park Novi Sad
Adresa: Fruškogorska 1
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ntpns.rs
Tel: +381 62 792 056

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska... Više...

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed