Prolećni humanitarni bazar British International School

Beograd, 23. Maj 2023. PR Objave: Saopštenje -

ProleÄni humanitarni bazar British International School

BIS po 27 put organizuje Prolećni Humanitarni Bazar, koji će se održati u junu u predivnom dvorištu Osnovne škole na Dedinju, Vlastimira Župana 8, Beograd. Prethodnih godina učestvovao je veliki broj ambasada, kompanija i pojedinaca u humanitarnim aktivnostima BIS.

BIS po 27 put organizuje Prolećni Humanitarni Bazar, koji će se održati u junu u predivnom dvorištu Osnovne škole na Dedinju, Vlastimira Župana 8, Beograd.

Prethodnih godina učestvovao je veliki broj ambasada, kompanija i pojedinaca u humanitarnim aktivnostima BIS. Ovakve aktivnosti su značajne za razvoj svesti učenika o važnosti humanitarnog rada jer se trudimo da naši učenici postanu kompletne ličnosti kroz holistički pristup obrazovanju koji pružamo. U toku ranijih akcija više hiljada gostiju je posetilo naše humanitarne Bazare koje posvećeno organizujemo od osnivanja škole.

Sav prikupljeni prihod ovogodišnjeg humanitarnog Bazara namenjen je Materinskom domu, u Zvečanskoj 52, Beograd. Ova institucija pruža zaštitu i podršku majkama i trudnicama u cilju prevencije napuštanja i zanemarivanja dece.

Pozivamo vas da učestvujete na Bazaru kao izlagači i/ili kao posetioci. U oba slučaja pružate dragocen doprinos našoj humanitarnoj akciji i cilju da se prikupi što više sredstava za pomoć Materinskom domu u Zvečanskoj.  U divnom dvorištu naše Osnovne škole na Dedinju, u Vlastimira Župana 8, British International School obezbeđuje štand/izlagački prostor na kojem možete prezentovati i prodavati svoje proizvode i usluge, distribuirati svoj promotivni materijal, postaviti roll-up. Cena zakupa štanda iznosi 1500 rsd. Zakupom štanda, Vaše preduzeće podržava humanitarnu akciju. Takođe, možete donirati vaučere i/ili robu za nagradni fond lutrije gde se očekuju brojne nagrade. Možete učestvovati kao gost/posetilac u našoj lutriji kupovinom tiketa za lutriju u iznosu od 400 rsd.

Ovogodišnji Bazar će ponuditi gostima niz zanimljivih aktivnosti i programa za najmlađe, u kojima će podjednako uživati i odrasli. Pripremaće se specijaliteti nacionalnih kuhinja, a biće još mnogo aktivnosti. Biće nam izuzetno drago da svojim prisustvom uveličate našu humanitarnu akciju!

 

Molimo sve zainteresovane da se prijave:

info@bis.edu.rs  ili  +381 65 3066 097
British Internacional School
- EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Učenici British International School u poseti Španiji

Učenici BIS svake godine u okviru obrazovnog programa posećuju zanimljive destinacije širom Evrope.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed