Globalni brend taktičke obuće ponovo je dostupan na portalu militaryshop.rs

Beograd, 12. April 2023. PR Objave: Saopštenje -

Globalni brend taktiÄke obuÄe ponovo je dostupan na portalu militaryshop.rs

Premium brend, koji posluje pod imenom YDS, isporučio je nove količine taktičke obuće koju možete od danas kupiti na portalu militaryshop.rs. Dugogodišnja saradnja brenda YDS i online shop-a militaryshop.rs rezultirala je kao ponuda najkvalitetnije obuće na našem tržištu. Novi kontigent robe je uvezen i ponovo dostupan kupcima u Srbiji.

Premium brend, koji posluje pod imenom YDS, isporučio je nove količine taktičke obuće koju možete od danas kupiti na portalu militaryshop.rs.

Dugogodišnja saradnja brenda YDS i online shop-a militaryshop.rs rezultirala je kao ponuda najkvalitetnije obuće na našem tržištu. Novi kontigent robe je uvezen i ponovo dostupan kupcima u Srbiji. Najveću popularnost ovog brenda vidimo kod pripadnika vojske i policije ili onih ljudi koji dosta borave u prirodi poput lovaca i planinara.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Kada govorimo o obući proizvedenoj pod brendom YDS govoimo o visokokvalitetnoj obući najvećih performansi. Patenti, dizajn, testovi i najbolji materijali su kombinacija savršenog spoja namenjenog da stvori obuću koja odoleva svim izazovima"

Obuća je pogodna za upotrebu u svim godišnjim dobima jer se vlaga i temperatura kontrolišu na osnovu spoljašnjih parametara. Dakle zimi se neće dozvoliti prodiranje vode a leti će biti pojačana paropropusnost što vodi ka prijatnijem osećaju u toku visokih spoljašnjih temperatura.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman taktičke opreme: https://www.militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/yds-cizme/yds-takticka-vodoodbojna-cizma-astor-black/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed