Uspešna internet prodaja najskupljeg šaha u Srbiji na portalu MilitaryShop

Beograd, 07. April 2023. PR Objave: Saopštenje -

Uspešna internet prodaja najskupljeg šaha u Srbiji na portalu MilitaryShop

Premium model šaha sa motivima Srbije prodat je po rekordnoj ceni putem interneta na sajtu militaryshop.rs a na taj način postavljen je i novi standard u svetu E-commerce biznisa. Reč je o šahu napravljenom od kvalitetnih materijala poput javorovg drveta i stakla. Reljefni prikaz teritorije Srbije i figure u obliku simboličnih motiva poput kralja Aleksandra Karađorđevića ostavljaju kupce bez teksta.

Premium model šaha sa motivima Srbije prodat je po rekordnoj ceni putem interneta na sajtu militaryshop.rs a na taj način postavljen je i novi standard u svetu E-commerce biznisa.

Reč je o šahu napravljenom od kvalitetnih materijala poput javorovg drveta i stakla. Reljefni prikaz teritorije Srbije i figure u obliku simboličnih motiva poput kralja Aleksandra Karađorđevića ostavljaju kupce bez teksta.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Zaista smo ponosni na ovu prodaju. To nije uspeh preko noći već decenijski rad i građenje poverenja kod naših kupaca. Ovaj šah je luksuzni proizvod i košta 99.000 dinara što je daleko veća cifra od prosečne cene kvalitetne šahovske opreme. Kupac je poznat u javnosti i uticajna je ličnost što nam je ukazalo da naš sajt posećuju ljudi iz različitih segmenata i slojeva društva."

Za ljude koji bi pak želeli da izdvoje manje novca a dobiju podjednako unikatan proizvod iz segmenta šaha možemo videti fantastičan model sastavljen od 390 pojedinačnih delova po ceni od 22.000 dinara koji je u rangu umetničkog dela.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman šahovske opreme: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/drustvene-igre/sah/?orderby=price-desc

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed