Digitalna promocija kompanije Marquis Commerce u okviru digitalne transformacije

Beograd, 27. Mart 2023. PR Objave: Saopštenje -

Digitalna promocija kompanije Marquis Commerce u okviru digitalne transformacije

Preduzeće Marquis Commerce doo iz Beograda je danas, 27. marta 2023, u cilju promocije novog načina poslovanja, objašnjenja i prikaza mogućnosti i dostignuća u domenu prečišćavanja vazduha, lansirao novi veb sajt www.marquis.rs na srpskom jeziku.

Preduzeće Marquis Commerce doo iz Beograda je danas, 27. marta 2023, u cilju promocije novog načina poslovanja, objašnjenja i prikaza mogućnosti i dostignuća u domenu prečišćavanja vazduha, lansirao novi veb sajt www.marquis.rs na srpskom jeziku.

Digitalnu transformaciju Marquis Commerce je započeo prošle godine povodom tridesetogodišnjice svog uspešnog poslovanja, sa krajnjim ciljem isporučivanja više vrednosti klijentima. Integracija digitalnih tehnologija vrši se u svim područjima poslovanja, a rezultira velikim promenama u poslovanju i načinu razmišljanja svih zaposlenih, uključujući i uvođenje novog brenda Marquis Intelligence (MI). MI brend je uveden sa cljem da se istaknu najvažnije prednosti metodologije rada ove kompanje.

Verzija sajta na srpskom jeziku obogaćena je sadržajem u odnosu na ranije puštenu verziju na engleskom jeziku. Naime, u srpskoj verziji dodata je stranica AKTUELNOSTI, koja sadrži više detalja o programima i načinu rada Marquis Intelligence. Na ovoj stranici može se naći više informacija o nagradi koju je tehničko rešenje Marquis Intelligence dobilo krajem prošle godine u Londonu u kategoriji The Best In Tech u organizaciji The Brit List Awards 2022.

Fokus Marquis Intelligence (MI) je i dalje ostao na odabiru adekvatnog, kvalitetnog tehničkog rešenja u oblasti prečišćavanja vazduha, njegovoj implementaciji i kasnije održavanju instaliranih rešenja. Da bi to omogućio u svakodnevnom radu, ekspertski tim MI obezbedio je sve opcije unapređenja tehnologije prečišćavanja vazduha na jednom mestu.  

Širok asortiman premijum opreme bazirane na raznim tehničko-tehnološkim rešenjima za prečišćavanje vazduha renomiranih svetskih proizvođača, višedecenijsko iskustvo i sveobuhvatno znanje u ovoj oblasti, omogućava Marquis Intelligence timu da bez ograničenja istraži i uporedi sve moguće raspoložive tehnologije prečišćavanja i da za klijenta napravi predlog najoptimalnijeg tehno-ekonomskog rešenja.

Tako za razliku od velikog broja prodavaca određenih uređaja za prečišćavanje vazduha, koji su se pojavili u eri KOVID 19 pandemije, MI može sa sigurnošću da garantuje nivo kvaliteta prečišćavanja vazduha i pruženih usluga (SLA - Service Level Agreement), što u oblasti prečišćavanja vazduha pruža manje od 1% svih kompanija na svetu.

Dodatno, iskustvo novih kompanija u ovoj oblasti nije uporedivo sa preko 30 godina razvoja jedinstvene metodologije implementacije rešenja koje sprovodi Marquis Commerce, a koje je na veb sajtu prikazano u okviru modela - "Marquis Intelligence 4D matrica procesa prečišćavanja vazduha".


O kompaniji Marquis Commerce
Marquis Commerce je vodeći internacionalni integrator rešenja za prečišćavanje vazduha u zatvorenom, ali i otpadnog vazduha malih emitera, sa više od 30 godina direktnog tržišnog iskustva.PODACI O FIRMI

Naziv: Marquis Commerce doo
Adresa: Carice Milice 12
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@marquis.rs
Web: https://www.marquis.rs/
Tel: +381 11 30 34 567
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Janaćković
Funkcija: Prodaja
Tel: 011 303 4564
e-mail: vjanackovic@marquis.rs

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed