Učenici Britanske internacionalne škole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Beograd, 29. Septembar 2022. PR Objave: Saopštenje -

UÄenici Britanske internacionalne Å¡kole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra 2022. godine u organizaciji Opštine Savski venac i Sportskog saveza ''Savski venac''. Učenici BIS-a su se odlično zabavili takmičeći se sa vršnjacima iz još šest škola iz opštine.

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra 2022. godine u organizaciji Opštine Savski venac i Sportskog saveza ''Savski venac''.

Učenici BIS-a su se odlično zabavili takmičeći se sa vršnjacima iz još šest škola iz opštine. Ponosni smo na naše učenike jer su učestvovali u brojnim disciplinama: „Brzinom do zvezda", juniorska olimpijada, fudbal, košarka, takmičenje u snazi i izdržljivosti, šah, stoni tenis i postigli odlične rezultate. Veliko „bravo" za Aleksu Vukovića iz 6. razreda, koji je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini „Brzinom do zvezda". Kao jedan od najbržih dečaka na takmičenju se  plasirao na Gradsko takmičenje. Pored Alekse, za Gradsko takmičenje se kvalifikovao i Roman Lazović iz 5. razreda koji je osvojio peto mesto.

Učenici 2. razreda koji su učestvovali na Juniorskoj olimpijadi osvojili su veoma dobro treće mesto i bronzane medalje, dok su učenici 7. razreda pobedili svoje vršnjake iz OŠ „Radojka Lakić" i plasirali se u polufinale opštinskog takmičenja u fudbalu. Sjajne rezultate postigli su dečaci i devojčice 10. razreda osvojivši drugo mesto u takmičenju „Snaga i izdržljivost". Drugo i treće mesto osvojili su talentovani šahisti BIS-a Vuk Samardžić iz 9. razreda i Nonna Kristasatirian iz 6. razreda.

Britanska internacionalna škola više od 25 godina obrazuje učenike u cilju izgradnje njihove kompletne ličnosti koristeći holistički pristup. Kvalitetno nastavno osoblje je iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovani nastavnici iz Srbije. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana rezultira kvalitetom jer se učenici BIS-a upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381 65 3066 097
British Internacional School
- EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS:
www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Još jedna uspešna godina za British International School

Iza nas je izuzetno uspešna 2022. godina obeležena postignućima na koje smo ponosni. U godini... Više...

Još jedna uspešna godina za British International School

Iza nas je izuzetno uspešna 2022. godina obeležena postignućima na koje smo ponosni. U godini... Više...

Još jedna uspešna godina za British International School

Iza nas je izuzetno uspešna 2022. godina obeležena postignućima na koje smo ponosni. U godini... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed