British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Beograd, 14. Juni 2022. PR Objave: Saopštenje -

British International School sveÄano proslavila 25. godiÅ¡njicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom dvoru proslavila 25 godina postojanja i uspešnog obrazovanja prestižne osnovne i srednje škole, koja je svojim izuzetnim obrazovnim programima otvorila vrata svetski priznatih univerziteta učenicima te škole.

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom dvoru proslavila 25 godina postojanja i uspešnog obrazovanja prestižne osnovne i srednje škole, koja je svojim izuzetnim obrazovnim programima otvorila vrata svetski priznatih univerziteta učenicima te škole.

Direktorka obrazovanja BIS-a, gđa Aleksandra Keserović je otvorila svečanost tokom koje je zajedno sa NJKV princom Aleksandrom i princezom Katarinom uručila nagrade najboljim učenicima i maturantima BIS-a.  Za najbolje razultate u učenju, učenicima BIS-a dodeljene su nagrade Saveta britanskih međunarodnih škola - COBIS, Evropskog saveta internacionalnih škola  - ECIS, kao i nagrada Jonathan Rider u čast jednog od osnivača škole.

Direktorka obrazovanja mr Aleksandra Keserović je tom prilikom izjavila: ''Velika nam je čast što su NJKV prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina domaćini i počasni gosti na našoj svečanosti. Zahvaljujem se roditeljima na saradnji u procesu obrazovanja i vaspitanja naših učennika, a dragim maturantima BIS želim uspeh u daljem obrazovanju i ostvarenje životnih ciiljeva''. Više od tri stotine učenika, roditelja, nastavnika, diplomatskih predstavnika, prijatelja i saradnika BIS-a svojim prisustvom uveličali su svečanost, a mladi muzički talenti škole nastupili su u zabavnom delu programa. Po završeku oficijelnog dela svečanosti, u skladu sa tradicijom maturskih svečanosti, poletele su maturske kape! Maturanti i gosti su nastavili uz koktel sa zabavom i druženjem u prelepom ambijentu Belog dvora.  

Tokom 25 godina postojanja, BIS pruža generacijama svojih učenika vrhunski kvalitet prilagođenog britanskog nastavnog programa što rezultira kvalitetnim znanjem učenika. Mnogi maturanti BIS-a, nakon stečene diplome srednje škole upisuju se i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  +381 65 3066 097

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS
: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd

Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Učenici British International School u poseti Španiji

Učenici BIS svake godine u okviru obrazovnog programa posećuju zanimljive destinacije širom Evrope.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed