"Šekspir je strava!" - Predstava osnovne škole British International School

Beograd, 07. Juni 2022. PR Objave: Saopštenje -

"Å ekspir je strava!" - Predstava osnovne Å¡kole British International School

Učenici osnovne škole British International School su maestralno obeležili kraj školske godine. Pred brojnom publikom odigrali su predstavu „Šekspir je strava!" (orig. Shakespeare Rocks!) 2. juna u Kulturnom centru "Vlada Divljan".

Učenici osnovne škole British International School su maestralno obeležili kraj školske godine. Pred brojnom publikom odigrali su predstavu „Šekspir je strava!" (orig. Shakespeare Rocks!) 2. juna u Kulturnom centru "Vlada Divljan".

Vredni osnovci BIS-a su fantastično odigrali svoje uloge, pevali, igrali i pokazali raskošan talenat na pozornici pred punom salom kulturnog centra. Predstava na engleskom, osmišljena je tako da prati događaje zabeležene u Šekspirovom dnevniku koji je vekovima bio izgubljen i konačno pronađen. Svaki čin predstave prikazao je drugu Šekspirovu priču uz veselu melodiju. Učenici BIS-a su vredno vežbali za predstavu sa svojim učiteljicama, a videli smo ih u ulogama iz poznatih Šekspirovih komada prilagođenih najmlađima.

Posebno smo zahvalni nastavnom osoblju osnovne škole BIS-a koji su sa mnogo entuzijazma i truda uključili sve učenike osnovne škole u ovogodišnju uzbudljivu predstavu.

Ponosimo se kvalitetom našeg nastavnog osoblja, bilo da se radi o kvalifikovanim nastavnicima iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovanim nastavnicima iz Srbije, od kojih mnogi rade u BIS-u već́ dugi niz godina. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana i programa rezultiraju kvalitetnim znanjem naših učenika koji se upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs  ili  +381 65 3066 097

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed