Britanska internacionalna škola u Beogradu domaćin tradicionalnog karate takmičenja za decu

Beograd, 17. Decembar 2021. PR Objave: Saopštenje -

Britanska internacionalna Å¡kola u Beogradu domaÄin tradicionalnog karate takmiÄenja za decu

Karate klub „Diplomatik" u saradnji sa "Britanskom internacionalnom školom" iz Beograda, organizuje tradicionalno novogodišnje takmičenje u karateu, u četvrtak, 16. decembra, u periodu od 16 do 18 časova. Učesnici su članovi kluba „Diplomatik" i takmiče se u katasu i sportskoj borbi, dok se početnici takmiče u karate tehnici. Članovi tog kluba su uglavnom deca koja pohađaju internacionalne škole u Beogradu.

Karate klub „Diplomatik" u saradnji sa "Britanskom internacionalnom školom" iz Beograda, organizuje tradicionalno novogodišnje takmičenje u karateu, u četvrtak, 16. decembra, u periodu od 16 do 18 časova.

Učesnici su članovi kluba „Diplomatik" i takmiče se u katasu i sportskoj borbi, dok se početnici takmiče u karate tehnici. Članovi tog kluba su uglavnom deca koja pohađaju internacionalne škole u Beogradu. Takmičenje se održava u novom, prelepom kampusu „Britanske internacionalne škole" u Beogradu, na Dedinju, Neznanog Junaka 36, u sjajnoj, izuzetno opremljenoj fiskulturnoj sali, uz prisustvo gostiju, predstavnika diplomatskog kora i zvaničnika opštine Savski venac.

U ime Britanske internacionalne škole učesnicima i gostima su se obratili direktori škole, Neil Howie i mr Aleksandra Keserović, koja je tom prilikom izjavila:

„Veoma sam srećna što je Britanska internacionalna škola domaćin ovog takmičenja. Kod naših učenika negujemo holistički pristup obrazovanju. Sportske aktivnosti su deo kome posvećujemo posebnu pažnju jer nam je zdravlje dece na prvom mestu. Želimo da današnje takmičenje protekne u fer i sportskoj borbi. Zahvaljujem se na podršci predstavnicima diplomatskog kora, opštine Savski venac, privrednicima koji su podržali ovaj događaj, kao i svima vama koji ste danas došli da bodrite takmičare".PODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

"Šekspir je strava!" - Predstava osnovne škole British International School

Učenici osnovne škole British International School su maestralno obeležili kraj školske godine.... Više...

H-Bridges tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u finalu najvećeg svetskog univerzitetskog takmičenja iz energetske elektronike

H-Bridges tim studenata, plasirao se u finalnu rundu International Future Energy Challenge(IFEC)... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed