Top 3 najpopularnija Zippo upaljača u Srbiji na osnovu mišljenja MilitaryShop.rs kupaca

Beograd, 08. Novembar 2021. PR Objave: Obaveštenje -

Top 3 najpopularnija Zippo upaljaÄa u Srbiji na osnovu miÅ¡ljenja MilitaryShop.rs kupaca

MilitaryShop.rs, najveća e-trgovina iz oblasti vojne obuće, odeće i ostale army opreme, objavila je spisak najpopularnijih Zippo upaljača na osnovu mišljenja, ocena i recenzija realnih kupaca ovih upaljača. Tri najpopularnija Zippo upaljača u Srbiji koja se nalaze u aktuelnoj ponudi u MilitaryShop e-prodavnci su: A Bit O' Luck Zippo upaljač sa logom deteline, Zippo upaljač venecijanski filigran Venetian i Klasični hromirani upaljač Zippo.

MilitaryShop.rs, najveća e-trgovina iz oblasti vojne obuće, odeće i ostale army opreme, objavila je spisak najpopularnijih Zippo upaljača na osnovu mišljenja, ocena i recenzija realnih kupaca ovih upaljača.

Tri najpopularnija Zippo upaljača u Srbiji koja se nalaze u aktuelnoj ponudi u MilitaryShop e-prodavnci su: A Bit O' Luck Zippo upaljač sa logom deteline, Zippo upaljač venecijanski filigran Venetian i Klasični hromirani upaljač Zippo.

Kompletna lista najpopularnijih Zippo upaljača u Srbiji se nalazi na adresi: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/zippo-upaljaci/

Zašto je ova top lista najpopularnijih Zippo upaljača relevantna?

Relevantnost ove top liste najtraženijih Zippo upaljača u Srbiji postignuta je činjenicom da je ona rezultat stotina ocena i recenzija verifikovanih kupaca u najvećoj domaćoj e-prodavnici iz oblasti prodaje kvalitetne i originalne vojne zaštitne i taktičke opreme. Dodatnu relevantnost ove liste omogućuje najkompletniji izbor originalnih Zippo upaljača na ovdašnjem tržištu koji se nalazi na MilitaryShop.rs.

 

O portalu MilitaryShop.rs
MilitaryShop.rs je najuspešniji domaći e-commerce portal iz oblasti prodaje vojne opreme, sa preko 2.000 proizvoda različitih brendova koji su lako dostupni u Srbiji, a potiču iz svih delova sveta.
Portal MilitaryShop.rs je poznat po mogućnosti jednostavnog i brzog naručivanja proizvoda, po bezbednosti kupovine na daljinu uz jednostavnu zamenu neodgovarajućih proizvoda, po različitim opcijama plaćanja (uključujući i čekove), kao i po brzoj dostavi proizvoda koja se u 95% izvodi u jednom danu od dana naručivanja.
Svi proizvodi u ponudi su originalni i sertifikovani, a kompletan biznis i prodajni portal poseduju sertifikate "Firma od poverenja", "Excellent sertifikat" (PKS), kao E-Trustmark oznaku sigurne e-trgovine.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

militaryshop.rs, zippo, upaljač

POVEZANI SADRŽAJI

Rasprodaja zaliha vojničkih čizama u e-prodavnici MilitaryShop.rs

Na e-commerce portalu Military Shop pronaći ćete akcijske cene različitih vrsta popularnih army... Više...

Strah od seksualnih predatora i lopova glavni razlog povećanja potražnje za sredstvima za samoodbranu

Sve više gradjana širom srbije poručuju zaštitna sredstva za samoodbranu, kako bi se odbranila... Više...

Atraktivna i ograničena ponuda Vijetnamke M65 na MilitaryShop.rs

Popularna Brandit Vijetnamka M65 je u ponudi na portalu MilitaryShop.rs sa akcijskom cenom od 6.990... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed