Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

Beograd, 29. Septembar 2021. PR Objave: Saopštenje -

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe domaćih porodica koje su za svoju decu želele obrazovanje na engleskom jeziku. Sa ponosom najavljujemo da British International School u Beogradu ove godine slavi 25 godina svog postojanja i rada.

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe domaćih porodica koje su za svoju decu želele obrazovanje na engleskom jeziku.  

Sa ponosom najavljujemo da British International School u Beogradu ove godine slavi 25 godina svog postojanja i rada. Škola se danas nalazi na četiri izvanredne lokacije na Dedinju sa prostranim dvorištima, igraonicama za decu i sportskim terenima, i pokriva uzrast učenika od 3 do 18 godina. Ono što povezuje svih 25 godina rada BIS jeste visok kvalitet obrazovanja gde je u velikoj meri zastupljen stručni nastavni kadar iz Velike Britanije, kao i stručni domaći kadar. Svakom svom učeniku/ci BIS pristupa na holistički način, uzimajući u obzir ne samo njegove/njene intelektualne, već i socijalne, emocionalne i fizičke elemente ličnosti. Verujemo da samo srećno nastavno okruženje ispunjeno podrškom može da rezultira uspešnim akademskim postignućima učenika.  

U osnovnoj školi učenici usvajaju tri osnovna principa savladavanja gradiva: sposobnost kritičkog mišljenja, sposobnost rešavanja problema, i sposobnost samostalnog istraživanja. Ove stečene veštine će doći do punog izražaja u srednjoj školi u kojoj pristup nastavi postaje rigorozan radi savladavanja prestižnog Cambridge International programa.  

Za vreme svog školovanja u BIS učenici pohađaju niz vannastavnih aktivnosti kroz koje mogu da otkriju svoje talente i interesovanja. Ove aktivnosti uključuju dramu, kompjutersko programiranje, fotografiju, filmsku režiju, grnčarstvo, kapoeiru, balet, karate, timske sportove, muzičke klubove, i još mnogo toga.  

Tokom 25 godina postojanja škole učenici BIS su se upisivali i završavali prestižne univerzitete širom sveta kao što su Univerzitet u Kembridžu, Univerzitet u Oksfordu, London School of Economics, Imperial College u Londonu, Univerzitet u Edinburgu, državni Medicinski fakultet u Beču, zatim na Univerzitetu u Beogradu Medicinski fakultet, Građevinski fakultet, Veterinarski fakultet, Filološki fakultet i mnogi drugi.      

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  011-3066-096.

 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed