Britanska internacionalna škola realizuje nastavu u vrhunski opremljenim kampusima na Dedinju, u najlepšem delu Beograda

Beograd, 21. April 2020. PR Objave: Saopštenje -

Britanska internacionalna škola realizuje nastavu u vrhunski opremljenim kampusima na Dedinju, u najlepšem delu Beograda

British International School (BIS) već skoro pune 23 godine pruža predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje kako stranim, tako i domaćim učenicima uzrasta od 3 do 18 godina starosti. Nastavu izvodi visoko stručan nastavni kadar iz Velike Britanije kao i iz Srbije. Ponosni smo na akademske rezultate naših učenika, kao i na karijere bivših BIS učenika koji širom sveta i u Srbiji rade kao lekari, advokati inženjeri, lingvisti, menadžeri i dr.

British International School (BIS) već skoro pune 23 godine pruža predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje kako stranim, tako i domaćim učenicima uzrasta od 3 do 18 godina starosti. Nastavu izvodi visoko stručan nastavni kadar iz Velike Britanije kao i iz Srbije. Ponosni smo na akademske rezultate naših učenika, kao i na karijere bivših BIS učenika koji širom sveta i u Srbiji rade kao lekari, advokati inženjeri, lingvisti, menadžeri i dr.

BIS je smeštena u četiri zgrade na Dedinju, a u završnoj fazi je izgradnja pete, namenske zgrade za učenike srednje škole u ulici Neznanog junaka 36. 

Zgrada predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole u Užičkoj 7a je okružena velikim dečjim igralištem sa spravama namenjenim ovom uzrastu. Učionice su živopisne, opremljene raznobojnim nameštajem, a zidovi ispunjeni učeničkim radovima, što predstavlja jedan od osnovnih metodoloških principa nastave u našoj školi. Na drugom spratu se nalazi kompjuterska laboratorija. U dvorištu zgrade se nalazi sportski balon, a u zgradi zatvoren bazen, koji su na raspolaganju svim učenicima naše osnovne škole u okviru nastave fizičkog vaspitanja i vannastavnih aktivnosti. 

Zgrada za starije osnovce se nalazi u Iličićevoj 3a i širokim prolazom je povezana sa gore opisanom zgradom u Užičkoj 7a. Ova zgrada je takođe okružena velikim dečjim igralištem sa spravama primerenim starijim osnovcima. Učionice su prostrane i svetle, dok se u suterenu nalazi prostrana kompjuterska laboratorija i muzički kabinet. Obe zgrade Osnovne škole imaju biblioteke čiji je sadržaj primeren uzrastu učenika. 

Zgrada u kojoj su smešteni mlađi srednjoškolci se nalazi u Palackovoj 11. To je luksuzna vila sa zasebnim učionicama za kabinetsku nastavu. U zgradi se nalaze biblioteka, laboratorija za prirodne nauke, kao i prostrana kompjuterska laboratorija.

Zgrada za starije srednjoškolce se nalazi u Smetaninoj 12, sadrži učionice sa kabinetskom nastavom, bogatu biblioteku, laboratoriju za prirodne nauke i dve prostrane kompjuterske laboratorije. 

Nova srednjoškolska zgrada (na slici u prilogu), čiji završetak se očekuje do septembra 2020. poseduje fiskulturnu salu od 700 m2, veliki spoljašnji sportski teren za tenis, košarku i mali fudbal, prostrane kabinete, biblioteku i tri kompjuterske laboratorije.

Misija British International School je da pruži najkvalitetnije obrazovanje svojim učenicima, osposobljavajući ih da budu konkurentni na globalnom svetskom tržištu rada u budućnosti. 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  +381(0) 65 3066 097 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Smetanina 12, Dedinje, 11 040, BeogradPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici Britanske internacionalne škole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra... Više...

British International School novu školsku godinu započinje u novom vrhunski opremljenom kampusu

U godini jubileja, proslavljajući 25 godina uspešnog rada, ponosna na brojne generacije svojih... Više...

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed