Nova letnja zabava na Happy TV - "Novajlije" u borbi za nagradu iz snova

Beograd, 16. Juli 2019. PR Objave: Najava -

Nova letnja zabava na Happy TV - "Novajlije" u borbi za nagradu iz snova

Novi zabavno - humoristički program „Novajlije" je projekat na kome je produkcija Happy TV dugo i brižno radila, sa željom da gledaocima ulepša vrele letnje dane i da na najbolji mogući način obraduje takmičarsku ekipu nagradom kao iz bajke! U „Novajlijama" će se predstaviti 17 mladih i vrednih učesnika koji će se takmičiti za nagradu iz snova...Iako mnogi svoju fantastičnu nagradu vide u novčanicama, ekipa koja se nadmeće u „Novajlijama" bori se za POSAO iz snova!

Novi zabavno - humoristički program „Novajlije" je projekat na kome je produkcija Happy TV dugo i brižno radila, sa željom da gledaocima ulepša vrele letnje dane i da na najbolji mogući način obraduje takmičarsku ekipu nagradom kao iz bajke!

U „Novajlijama" će se predstaviti 17 mladih i vrednih učesnika koji će se takmičiti za nagradu iz snova...Iako mnogi svoju fantastičnu nagradu vide u novčanicama, ekipa koja se nadmeće u „Novajlijama" bori se za POSAO iz snova!

Ono što krasi takmičare u „Novajlijama" jeste svakako mladost, pamet i ambicioznost koje ima na pretek. Svako ima jasan cilj pred sobom i samouvereno hrli ka ispunjenju svakog zadatka. Oni će se svake nedelje suočavati sa novim zadacima, izazovima i sa bezbroj načina na koje mogu da prenebregnu prepreke na putu ka zvezdama.

Kroz zanimljive zadatke, oni će svakodnevno upošljavati svoju kreativnost, spretnost, ubedljivost, ali i visprenost i smelost kojom će se opredeliti za prečice i sitne varke ili poštene i kompletne poduhvate kojima će doći do posla iz snova.

„Novajlije" nisu klasičan konkurs, kroz ovaj format bodrimo svoje favorite, pratimo kako se hrabro bore za ostvarenje javnih i najintimnijih snova, ali i prisustvujemo sukobima, rivalstvima i „smicalicama" koje predstavljaju svojevrstan podvig i test na toleranciju, strpljenje i spremnost na timski rad.

Ko će iz reality show-a izaći kao prijatelj, a ko će biti spreman na ogovaranja i ignorisanja? Da li se ovakvi formati završavaju pravim prijateljstvima i ljubavima ili su samo idilična priča za naivne gledaoce, saznaćete svakog radnog dana u 13.05 i 23 časova.

„Novajlije" donose novinu u reality programe u našoj zemlji. Cilj ovog programa je da pokaže da su mladi ljudi ambiciozni, iskreni, puni volje i potencijala da se bore za bolju i lepšu budućnost, a Happy TV u tome itekako pomaže, dajući svesrdnu podršku za inspirativniju i bolju perspektivu.

Voditeljska palica biće u rukama veterana iz raznoraznih takmičenja realizovanih na Happy TV - Nine Prlje i Aleksandra Požgalja.

NOVI REALITY SHOW „NOVAJLIJE" NA HAPPY TV - SVAKOG RADNOG  DANA OD 13.05 I 23 ČASOVA.... UŽIVAJTE!PODACI O FIRMI

Naziv: Eminent Communications
Adresa: Serdar Janka Vukotića 2
Grad: Beograd 11090
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs

Više...

Ključne reči

happy tv, novajlije

POVEZANI SADRŽAJI

Na zahtev gledalaca repriza emisije "Posle ručka" koja je potresla celu Srbiju, pokrenula državni aparat i okrenula novi list u aferi kradenih beba

Emisija "Posle ručka" je prva i jedina emisija u Srbiji u kojoj je otvoreno pričano o aferi kupovine... Više...

Učesnici kviza "Soba sreće" donirali sav osvojeni prihod u humanitarne svrhe

U organizaciji Happy televizije, učesnici kviza "Soba sreće" donirali su sav osvojeni prihod u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed