Studentkinje Modnog dizajna priredile nezaboravan - Metropolitan Fashion Day

Beograd, 11. Decembar 2018. PR Objave: Saopštenje -

Studentkinje Modnog dizajna priredile nezaboravan - Metropolitan Fashion Day

CONTEMPORARY - 3. Metropolitan Fashion Day, o kome će se još dugo pričati, održan je u klubu Ben Akiba pod realizacijom studentkinja završne godine Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan i profesorke Milice Slijepčević. Atmosfera puna pozitivnih vibracija, začinjena radovima i modnim kreacijama studentkinja Univerziteta Metropolitan koje su prikazane na 44. Belegrade Fashion Week-u, oduševila je sve prisutne.

CONTEMPORARY - 3. Metropolitan Fashion Day, o kome će se još dugo pričati, održan je u klubu Ben Akiba pod realizacijom studentkinja završne godine Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan i profesorke Milice Slijepčević.

Atmosfera puna pozitivnih vibracija, začinjena radovima i modnim kreacijama studentkinja Univerziteta Metropolitan koje su prikazane na 44. Belegrade Fashion Week-u, oduševila je sve prisutne. Događaj su upriličili i profesori Univerziteta Metropolitan, zajedno sa profesorkom Katarinom Kaplarski, dekankom Fakulteta digitalnih umetnosti koja se obratila prisutnima i otvorila ovaj fantastični modni događaj.

3. Metropolitan Fashion Day je realizovan u okviru projektnog zadatka iz predmeta Modni marketing, kod profesorke Milice Slijepčević, a studentkinje koje su prikazale kreativne modele su: Irena Čuturić, Katarina Krajnović, Luna Mitić, Marija Radišić, Samra Hamzić, Sandra Šumarac, Jelena Borisavljević, Jovana Branić, Ivana Marčak i Nikolija Rajković.

Univerzitet Metropolitan sada već tradicionalno organizuje Metropolitan Fashion Day i savremeno viđenje mode, u realizaciji talentovanih studenata Modnog dizajna.


O Univerzitetu Metropolitan
Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja neguje primenjena istraživanja i posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo. Sa ukupno 18 studijskih programa koji se odvijaju kroz tradicionalnu ili online nastavu i potpuno su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom za evropski sistem obrazovanja, Univerzitet Metropolitan obrazuje studente u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Više informacija na www.metropolitan.ac.rsPODACI O FIRMI

Naziv: METROPOLITAN University
Adresa: Tadeuša Košćuška 63
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@metropolitan.edu.rs
Web: www.metropolitan.edu.rs
Tel: +381 11 20 30 885

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed