Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Beograd, 05. Decembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Udruženje je osnovano krajem 2015. godine i trenutno broji 12 članica - velikih firmi u Srbiji, koje koriste softverske proizvode kompanije SAP u upravljanju poslovanjem. Cilj udruženja je upoznavanje, unapređenje odnosa, razmena znanja, informacija i veština među članicama, kao i bolja koordinaciju potreba članica Udruženja sa kompanijom SAP, i unapređenje saradnje sa državnim...

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Udruženje je osnovano krajem 2015. godine i trenutno broji 12 članica - velikih firmi u Srbiji, koje koriste softverske proizvode kompanije SAP u upravljanju poslovanjem. Cilj udruženja je upoznavanje, unapređenje odnosa, razmena znanja, informacija i veština među članicama, kao i bolja koordinaciju potreba članica Udruženja sa kompanijom SAP, i unapređenje saradnje sa državnim institucijama.

Ovogodišnje okupljanje je organizovano sa namerom da se razlozi osnivanja Udruženja, način funkcionisanja, budući planovi i benefiti, predstave ostalim kompanijama korisnicima SAP softvera u Srbiji, SAP partnerima i široj stručnoj javnosti. Razmenjena su iskustva i sa Hrvatskom udrugom SAP korisnika (HRUSKO), koja postoji već 17 godina i koja je odigrala značajnu ulogu u lokalizaciji SAP rešenja tokom masovnih promena zakona na putu Hrvatske ka Evropskoj Uniji, što očekuje i Srbiju.

"Još veće omasovljavanje USKUS-a i učlanjenje ostalih kompanija u Srbiji koje koriste SAP proizvode u naše Udruženje, omogućiće intenzivniji rad na unapređenju odnosa sa kompanijom SAP AG i njenom regionalnom kancelarijom SAP West Balkans, kao i državnim institucijama. Učlanjenjem kompanije imaju mogućnost bolje razmene znanja kroz rad operativnih timova Udruženja", izjavio je Aco Tomašević, kopredsednik USKUS-a i predstavnik Nelta, jednog od osnivača Udruženja.

USKUS će nastojati da u budućnosti još više intenzivira svoju delatnost kroz organizovanje stručnih radionica, proširenje regionalne saradnje i unapredjenje saradnje sa SAP partnerima i samostalnim stručnim saradnicima.PODACI O FIRMI

Naziv: Represent Communications
Adresa: Knez Mihailova 1-3
Grad: Beograd 11000
e-mail: www.represent.rs
Tel: +381 11 71 52 500
Kontakt osoba:
Ime: Zoran Štetin
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: Zoran.Stetin@represent.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Posle deset godina, Beograd - studentska prestonica Evrope

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta... Više...

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Dani prakse 2015

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) tradicionalno organizuje projekat Dani prakse... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed