Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Beograd, 05. Decembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Udruženje je osnovano krajem 2015. godine i trenutno broji 12 članica - velikih firmi u Srbiji, koje koriste softverske proizvode kompanije SAP u upravljanju poslovanjem. Cilj udruženja je upoznavanje, unapređenje odnosa, razmena znanja, informacija i veština među članicama, kao i bolja koordinaciju potreba članica Udruženja sa kompanijom SAP, i unapređenje saradnje sa državnim...

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip Inn u Beogradu. Udruženje je osnovano krajem 2015. godine i trenutno broji 12 članica - velikih firmi u Srbiji, koje koriste softverske proizvode kompanije SAP u upravljanju poslovanjem. Cilj udruženja je upoznavanje, unapređenje odnosa, razmena znanja, informacija i veština među članicama, kao i bolja koordinaciju potreba članica Udruženja sa kompanijom SAP, i unapređenje saradnje sa državnim institucijama.

Ovogodišnje okupljanje je organizovano sa namerom da se razlozi osnivanja Udruženja, način funkcionisanja, budući planovi i benefiti, predstave ostalim kompanijama korisnicima SAP softvera u Srbiji, SAP partnerima i široj stručnoj javnosti. Razmenjena su iskustva i sa Hrvatskom udrugom SAP korisnika (HRUSKO), koja postoji već 17 godina i koja je odigrala značajnu ulogu u lokalizaciji SAP rešenja tokom masovnih promena zakona na putu Hrvatske ka Evropskoj Uniji, što očekuje i Srbiju.

"Još veće omasovljavanje USKUS-a i učlanjenje ostalih kompanija u Srbiji koje koriste SAP proizvode u naše Udruženje, omogućiće intenzivniji rad na unapređenju odnosa sa kompanijom SAP AG i njenom regionalnom kancelarijom SAP West Balkans, kao i državnim institucijama. Učlanjenjem kompanije imaju mogućnost bolje razmene znanja kroz rad operativnih timova Udruženja", izjavio je Aco Tomašević, kopredsednik USKUS-a i predstavnik Nelta, jednog od osnivača Udruženja.

USKUS će nastojati da u budućnosti još više intenzivira svoju delatnost kroz organizovanje stručnih radionica, proširenje regionalne saradnje i unapredjenje saradnje sa SAP partnerima i samostalnim stručnim saradnicima.PODACI O FIRMI

Naziv: Represent Communications
Adresa: Knez Mihailova 1-3
Grad: Beograd 11000
e-mail: www.represent.rs
Tel: +381 11 71 52 500
Kontakt osoba:
Ime: Zoran Štetin
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: Zoran.Stetin@represent.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Dani prakse 2015

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) tradicionalno organizuje projekat Dani prakse... Više...

Održana međunarodna konferencija proizvođača auto delova

Formiranje nacionalnog udruženja koje bi trebalo da osnuju učesnici nezavisnog tržitšta rezervnih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed