Sberbank Srbija obnovila životni prostor deci u Domu "Jovan Jovanović Zmaj"

Beograd, 09. Oktobar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Sberbank Srbija obnovila životni prostor deci u Domu "Jovan JovanoviÄ Zmaj"

Zahvaljujući dobrotvornoj akciji Sberbank Srbija u kojoj su učestvovali zaposleni banke, štićenici Doma za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj" od sada će moći da se igraju u sređenom i obnovljenom dvorištu, dok će najmlađi moći da provode vreme u renoviranim prostorijama doma.

Zahvaljujući dobrotvornoj akciji Sberbank Srbija u kojoj su učestvovali zaposleni banke, štićenici Doma za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj" od sada će moći da se igraju u sređenom i obnovljenom dvorištu, dok će najmlađi moći da provode vreme u renoviranim prostorijama doma.

Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za poslovanje sa stanovništvom u Sberbank Srbija, izjavila je da banka rado učestvuje u aktivnostima društveno-odgovornog karaktera.

"Znamo koliko je pomoći potrebno ovim divnim, mladim ljudima i zato smo se i lično uključili da oplemenimo njihov životni prostor, donesemo osmehe i ulepšamo svakodnevicu. Mladi su naša budućnost i zato želimo da damo svoj doprinos da odrastaju u lepšem i udobnijem okruženju," izjavila je Vasilescu i dodala da će banka slične akcije sigurno sprovoditi i u budućnosti.

Direktor Doma za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj" Janko Tabaković, zahvalio je predstavnicima Sberbank Srbija rečima, "Ova akcija je vrlo značajna za našu kuću i izuzetno smo zahvalni Sberbank Srbija i njenim zaposlenima na nesebičnoj podršci i učešću. Deca dosta vremena provode u dvorištu, u sportskim i rekreacionim aktivnostima. Nažalost, zbog dotrajalosti opreme, već duže vreme nisu bili u mogućnosti da koriste klackalice, ljuljaške, vrtešku, klupe... Sada će im sve to ponovo biti dostupno i veoma se raduju zbog toga, a posebno što im je uređen i životni prostor."

U okviru akcije koju je organizovala banka, profesionalni majstori okrečili su i zamenili dotrajalu stolariju u apartmanu koji sadrži dnevnu sobu, kuhinju, kupatila i spavaće sobe, a u kome borave najmlađi štićenici doma. U akciju su se uključili i zaposleni banke, koji su farbali metalne ograde terasa, postavljali drvene daske na klupe, sedišta na klackalicama i ljuljaškama. Po završetku akcije, svi su se družili zajedno sa štićenicima doma u obnovljenim prostorijama.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na 9 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Ukrajini i Nemačkoj. Sberbank Europe poseduje mrežu od 232 ekspoziture i zapošljava više od 4.300 ljudi (zaključno sa 31.07.2016. godine).

Zvaničan sajt: www.sberbank.at

 

O banci Sberbank Srbija
Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 30.06.2016. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed